Pukkanás szerű érzés/hang?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 33+2 hetes kismama vagyok. Kb 5 perce történt hogy (pisilés közben, bocsi) éreztem illetve hallottam egy pukkanás szerű hangot a pocakomból. Egy pillanat volt az egész. Azóta folyamatosan csuklik a picim, nekem pedig kicsit fájdogál a hasam alja (30.hét óta vannak jóslóim) Mi lehetett ez? Orvost igényel?2020. jan. 31. 20:16
21/36 A kérdező kommentje:
Kontrollra mentem vissza magánrendelésre, ott 5 percig csak nézte csendben a doki, már kellemetlen volt ezért kerdeztem rá, van e valami gond. Mondta, hogy a magzatvíz kevesebb mint kellene lenni, mindenkepp kórházi megfigyelést igényel legalább pár napig. Ma bementem, menjek vissza holnap, mondom köszi, akkor annyira megsem sürgős.. Zöldes folyásom lett közben, mondtam is, de akkor is menjek vissza holnap!..
2020. febr. 6. 12:00
22/36 anonim válasza:
Én zöldes folyással biztos nem jöttem volna el :OOO
Menj vissza... Nem jó jel
23/36 anonim válasza:
Az lehet mekoniumos magzatviz ne varj holnapig!
24/36 anonim válasza:
Menj be az ügyeletre! A zöld folyás mekóniumos magzatvízre utal, azzal nem viccelünk! A baba valószínűleg érzi, hogy kevesebb a víz, mert az magzati stresszre utal, ha belekakil a vízbe. Sürgösségi császárok szoktak lenne mekóniumos vízzel, nem hogy menj vissza holnap!
25/36 anonim válasza:
Remélem visszamentél. A zöld folyás valóban arra utalhat, hogy szivárog a víz. Ha pedig az zöld, akkor nincs mese
26/36 A kérdező kommentje:
Tegnap délután már a kórházban 5 perces fájásaim voltak, délután 5kor 2 ujjnyira voltam nyitva, visszatartó infúzió után 7 órára 6 ujjnyira. Sürgősségi császárral megszületett a kislányom mert farfekvéses volt :( Tovább is vitték másik városba PIC-re, én csak Hétfőn mehetek utána :(
2020. febr. 8. 17:57
27/36 anonim válasza:
Gratulálok a babához. Ne aggódj, 34-35 (nem tudom pontosan hány hetes is voltál) hétre született babáknál, már nem szokott nagy gond lenni. Kis légzéstámogatás, és hamar hazakerültök.
28/36 anonim válasza:
Sok örömet a picihez! Ne aggódj, minden rendben lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!