Pukkanás szerű érzés/hang?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 33+2 hetes kismama vagyok. Kb 5 perce történt hogy (pisilés közben, bocsi) éreztem illetve hallottam egy pukkanás szerű hangot a pocakomból. Egy pillanat volt az egész. Azóta folyamatosan csuklik a picim, nekem pedig kicsit fájdogál a hasam alja (30.hét óta vannak jóslóim) Mi lehetett ez? Orvost igényel?2020. jan. 31. 20:16
11/36 anonim válasza:
Igen, ahogy az utolsó írta. Én is kétszer hallottam pukkanast, az elsőnél beszaladtunk a kórházba, de épp volt a burok, azt mondta az orvosom talán a baba ízülete. Másodjára viszont a burok volt, de ahogy pukkant és felalltam, sétáltam, még mozdult a baba és már folyt is a víz
Remélem minden rendben veled!
12/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm szépen a sok választ, semmi baj nincs szerencsére! Azt mondták nekem is, hogy valószínűleg a baba ízülete roppanhatott, burok nem repedt :)
2020. febr. 1. 07:09
13/36 anonim válasza:
10-es vagyok, örülök, hogy neked is csak ez volt :) Mondjuk én örültem volna, ha nekem a burok reped... De még várat magára a kis maszat :)
14/36 anonim válasza:
De jó, hogy nem a burok volt, neked 33 hetesen még korai lenne szülni.
15/36 A kérdező kommentje:
Ha idetéved még valaki, most jövök dokitól. Átlagosnál kevesebb magzatvíz, multkor valamit nagyon elnézhettek, ez nem ízület roppanás volt :(
2020. febr. 5. 21:23
16/36 anonim válasza:
Ennyit az orvosokról a gyakori népe jobban megállapította mi a gond.
Sajnálom :( mi lesz, megszülsz?
17/36 anonim válasza:
Semmi gond akkor sem, ha megszulsz, mar teljesen jo egeszsegben lesz meg a babad 🧡
18/36 A kérdező kommentje:
Holnap kell befeküdnöm, nst, uh stb, aztán kiderul hogyan tovább, az áramlás jó.. Még próbálják bent tartani kicsit
2020. febr. 5. 21:57
19/36 anonim válasza:
Majd irj , mi ujság!❤️Kitartás!❤️
20/36 anonim válasza:
De hogy jött ez az egész? Elmentél a szokásos vizsgálatra az orvoshoz? Az átlagosnál kevesebb magzatvíz miért indokolja a szülést? Honnan tudjátok, hogy amiatt kevesebb a magzatvíz?
Majd írd meg, hogy mi történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!