Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most mégis hogy kell mérni a...

Most mégis hogy kell mérni a fájásokat?

Figyelt kérdés
mindenki mást mondd...van aki azt mondja hogy az első fájás végétől,a második elejéig.Van aki meg azt,hogy az első elejétől,a második elejéig..Nyilván ha egy fájás hosszát akarom mérni,akkor az első elejétől a végéig fogom.De ha a köztük lévő időt(2fájás között lévőt) akarom mérni?Akkor az első végétől a második elejéig nem?Így lenne logikus.Szerintetek?Ez még ígyis elég bonyolult,nem is tudom mi lesz ha majd mérni kell..:( Eleve nemis fogok tudni szerintem arra koncentrálni hogy az időt mérjem,örülök ha "túlélem"...(37h)
2010. júl. 22. 16:39
 1/9 anonim ***** válasza:

fogod tudni mérni

nem fáj annyira pl. a tiz meg az ötperces hogy ne tudj felirni a papirra négy számot

a kétperces az más de azt már nem kell irni... ott már majdnem egymást érik a fájások és az kemény.

igen a mérés úgy pontos hogy az első végétől a köv. elejéig....

nem muszáj irni a fájásokat csak szokták.... senki nem fog kötelezni rá.

2010. júl. 22. 16:54
 2/9 anonim ***** válasza:

Hány percesek a fájásaid?:A fájás elejétől mérd az időt a köv.fájás elejéig.

Milyen hosszúak a fájásaid?:A fájás elejétől mérd az időt addig,amíg abba nem marad a fájdalom.

Olyan 5 perces fájásoknál érdemes elindulni a kórházba.

2010. júl. 22. 17:13
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm.Abba én nem vagyok biztos hogy nem fog úgy fájni mint az 5-2percesek,mert sajnos nekem még csak jóslóim vannak kb a 30.héttől,de az utóbbi 3hétben jópárszor volt olyan hogy úgy görcsöltem,hogy mozdulni nembírtam,és levegőt se kaptam...úgyhogy előre félek milyen lesz akkor ha"rendesen"fog fájni,nem csak jósló lesz :S
2010. júl. 22. 17:25
 4/9 A kérdező kommentje:
jajj még nincsenek úgy fájásaim,vagyis nemtudom mérni,mert rendszertelen,csak azér kérdeztem,ha majd rendszerezősik,akkor tudjam hogyan kell mérni:)
2010. júl. 22. 17:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Én azt irtam fel hogy mikor kezdödik.S amikor bementünk a kórházba a doki vagy a szülésznő kezébe nyomtam a papirt nézze meg itt fájások vannak. Nem hitte el mert az NST nem mutatta ki. De aznap meg lett a baba.(4,5órán belül)
2010. júl. 22. 19:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem se hitték el,hogy szülni fogok,mert nekem se mutatta kis az NST:S Aztán utólag elnézést kértek,hogy ilyen fájásokkal 2 hétig járt be a kórházba egy kismama. Nekem aznap estére meglett a babám. Csak azért nem küldtek haza,mert már a 41.hetet tapostam:S
2010. júl. 23. 22:24
 7/9 A kérdező kommentje:
6napra rá hogy a kérdést kiirtam,nekem is megszületett :)
2014. nov. 7. 21:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor már ovis nagy gyerköc:)
2014. nov. 8. 11:29
 9/9 A kérdező kommentje:
igen ovis :) és úton a kistesó is végre :)
2014. nov. 8. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!