Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit költöttetek babaruhákra?

Mennyit költöttetek babaruhákra?

Figyelt kérdés
Lassan 30 ezernél járok, és még egy-két dolog hiányzik, ráadásul sokat vettem használtan. Igaz, csak nagyon szépeket vettem, semmi lestrapáltat. Sok? Mit nem csinálok jól? 56-62-es méreteket veszek csak.
2010. júl. 22. 15:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

1 db sapka turiban körülbelül 30 ft-ra jön ki, és van közte egész picitől nagyobbacska babára való is. Ami talán csak egy éves korára jó (még nem volt babám, nem tudom, mekkora a fejük). Plusz vannak véknyabbak bentre, meg vastagabbak kintre.

Kicsit furcsa, hogy pont ebbe kötsz bele...

2010. júl. 23. 16:15
 12/14 anonim ***** válasza:

eszem ágába se jutott belekötni csak a linkelt listában nagyjából rendben van minden aztán láttam egy kilences számot mondom megnézem mi az.... innen.

láttad hogy irtam az elején is próbáltam segiteni hogy lehet olcsóbban megúszni gondoltam az összes sapkát a boltokban vetted - 800-1800.- ért az nagyon megdobta volna a költségvetést főleg hogy mind egy mérethez irtad be úgy értelmeztem hogy három hónaposan lesz kilenc sapkája...

nem akartam se kötözködni se megbántani.... elnézést ha úgy jött ki.

2010. júl. 23. 16:38
 13/14 A kérdező kommentje:

Semmi gond, akkor én értettem félre.

Szerinted akkor így kb rendben lesz a lista?

2010. júl. 23. 16:46
 14/14 anonim ***** válasza:
kb. 200 euró, 68-asig.
2010. júl. 23. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!