Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 9 hónap alatt mennyit...

A 9 hónap alatt mennyit költöttetek orvosra, vizsgálatokra? és a szülésnél mennyi pénzt adtatok?

Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 12:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
EGy fillért sem. Azért kapja a doki a fizetését. Ellenzem a magándokit, szerintem egy fél házat ott lehet hagyni...
2010. jan. 23. 12:57
 2/13 A kérdező kommentje:
Ha a körzeti dokihoz megyek, akkor minden vizsgálat ingyen van? A 3D-s, 4D-s képekért gondolom kell fizetni...
2010. jan. 23. 13:01
 3/13 anonim válasza:
100%
A terhesség alatt egy fillért sem!A szülés után adtam a dokinak 20 ezer forintot mert nagyon rendes volt és hamar túl voltam a szülésen pedig 4kg és 57 centis babát szültem!Igen a 3D illetve 4D képekért fizetni kell úgy tudom!
2010. jan. 23. 13:10
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha sztk-ba jársz terhesrndelésre, akkor nem kerül semmibe, a szülésért sem kell fizetned, mert abban az esetben ügyeletesnél szülsz majd. Én sem vagyok magándokipárti, esetleg akkor jobb, ha problémás a terhesség, de egészséges, normális terhesség alatt elég az sztk-ba is járni. Legalábbis nekem az a tapasztalatom. Ott is mindig rendesen megvizsgál a doki, megvan minden vizsgálat. Akkor minek adjak ki havonta 10ezreket? Esetleg annyi a hátránya, hogy várni kell, meg hogy nem csinál minden alkalommal ultrahangot, csak a kötelezőket (12.18.30. héten), pedig jó lenne mindig látni a picit. :)Na meg szülésnél is a fogadott doki általában csak a végére megy be, meg ha már össze kell varni vagy ilyesmi. Nem vet fel a pénz, úgyhogy nekem ezért nem éri meg annyi pénzt kiadni, inkább a picire költöm.
2010. jan. 23. 13:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én magán dokihoz járok, még van 6 hetem hátra. 6500 Ft-ról indultunk, azután árat emeltek folyamatosan és most már 8500 Ft-ot fizetek még van 6 hét hátra. A szülésért fix árat kér ez 100 e Ft.
2010. jan. 23. 13:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
A terhesgondozás alatt soha nem kér pénzt a dokim, pedig én is úgy fogadtam magánorvost, a szülésért majd 60 e ft-ot akarunk adni. Az első két kislányommal más orvoshoz jártam, ő is magándoki volt, ő 2500 ft-ot kért vizsgálatokért, az uh-okat is a magánrendelőjében csinálta, neki 25000 ft-ot adtam a szülés után mind a kettő esetben. Abszolut egyszerű, komplikációmentes szüléseim voltak, nem gondoltam, hogy többet kellene adni.
2010. jan. 23. 14:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Magándokihoz járok, mert azt szeretném, ha 1 konkrét orvos kísérné végig a terhességemet ( első baba, 31 éves vagyok és veszélyeztetett terhes ). Egy vizsgálat 5.000 Ft. A szülésről még nem beszéltem az orvossal, szerintem azt fogja mondani, hogy annyit adok amennyit gondolok. Kb 30.000 Ft-ra gondoltam. Többre nem.

Ha Sztk-ba jársz, akkor nem kell fizetni.

2010. jan. 23. 15:01
 8/13 anonim ***** válasza:

En a korhazba jarok vizsgalatra mindig ugyanahhoz a dokihoz. Van maganrendeloje is, de mindig a korhazba rendel vissza, igy neki terhesgondozasert egy fillert sem fizettem meg. Ha a maganrendelojebe jelentkeztem volna be az elso alkalommal, akkor ugyanezert 8ezret fizetnek. Igy sem kell varakoznom, ugyanis mar korabban felkertem szulesre, akkor megadta a mobilszamat, amikor beerek csak racsorgok es be is hiv.

4D-s uh-n voltunk privatban, azert fizettem eddig csupan.

Szulesznot is kertem fel szulesre, o egy nagyon kedves ismeros es epp abban a korhazban dolgozik.

Szulesre mindkettonek adok majd penzt, de nem kertek fix osszeget. Majd amennyit gondolok. Osszesen 50 ezer forintot szanok a szulesre, egyenlore 35-15 aranyban tervezem elosztani a doki es a szuleszno kozott, a szules alatt tortentek meg befolyasolhatnak.

2010. jan. 23. 15:14
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia,én végig a kórházba jártam vizsgálatokra,teljesen rendben volt minden,talán annyi,hogy nem mosolyognak úgy/vagy sehogy Rád,mint a magánrendelésen,de ez engem nem izgat!

Azt a pénzt a babámra költöttem!

Nálunk nem lehet dokit fogadni,egy nőgyógyász amiatt halt meg,mert mindenki nála akart szülni,ő nem mondott senkinek sem nemet,túlterhelte magát,infarktust kapott!

Az ügyeletesnél szültem,rendes volt,utána is bejött minden nap(10 napig voltam benn)!6 hetes vizsgálatkor vittem egy márkás piát neki!

Én is azt az elvet vallom,hogy ő ezért kapja a fizetését!Én sem kérek egy tanítványom szülőjétől sem plusz pénzt,mert megtanítottam írni,olvasni!

Na,persze,ha problémás egy terhesség,vagy csak szimplán megengedheti magának vki,hogy több tízezreket fizessen,akkor miért ne!

Én egyedül a 4D-s U.H.-ért fizettem 12 ezer forintot!

Szia

2010. jan. 23. 16:11
 10/13 anonim ***** válasza:

en magan dokihoz jartam vegig,a szulesert is fizettem.

nem erzem magam emiatt gazosnak :)

havi 8 ezer volt a doki + kulon a 4D azt mar nemtudom

szulesre 80ezret kapott,ennyi volt a tarifaja

plusz meg kulon szobaban voltam a korhazban az is volt olyan 40e

2010. jan. 23. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!