A 9 hónap alatt mennyit költöttetek orvosra, vizsgálatokra? és a szülésnél mennyi pénzt adtatok?
Magándokihoz járok, mert azt szeretném, ha 1 konkrét orvos kísérné végig a terhességemet ( első baba, 31 éves vagyok és veszélyeztetett terhes ). Egy vizsgálat 5.000 Ft. A szülésről még nem beszéltem az orvossal, szerintem azt fogja mondani, hogy annyit adok amennyit gondolok. Kb 30.000 Ft-ra gondoltam. Többre nem.
Ha Sztk-ba jársz, akkor nem kell fizetni.
En a korhazba jarok vizsgalatra mindig ugyanahhoz a dokihoz. Van maganrendeloje is, de mindig a korhazba rendel vissza, igy neki terhesgondozasert egy fillert sem fizettem meg. Ha a maganrendelojebe jelentkeztem volna be az elso alkalommal, akkor ugyanezert 8ezret fizetnek. Igy sem kell varakoznom, ugyanis mar korabban felkertem szulesre, akkor megadta a mobilszamat, amikor beerek csak racsorgok es be is hiv.
4D-s uh-n voltunk privatban, azert fizettem eddig csupan.
Szulesznot is kertem fel szulesre, o egy nagyon kedves ismeros es epp abban a korhazban dolgozik.
Szulesre mindkettonek adok majd penzt, de nem kertek fix osszeget. Majd amennyit gondolok. Osszesen 50 ezer forintot szanok a szulesre, egyenlore 35-15 aranyban tervezem elosztani a doki es a szuleszno kozott, a szules alatt tortentek meg befolyasolhatnak.
Szia,én végig a kórházba jártam vizsgálatokra,teljesen rendben volt minden,talán annyi,hogy nem mosolyognak úgy/vagy sehogy Rád,mint a magánrendelésen,de ez engem nem izgat!
Azt a pénzt a babámra költöttem!
Nálunk nem lehet dokit fogadni,egy nőgyógyász amiatt halt meg,mert mindenki nála akart szülni,ő nem mondott senkinek sem nemet,túlterhelte magát,infarktust kapott!
Az ügyeletesnél szültem,rendes volt,utána is bejött minden nap(10 napig voltam benn)!6 hetes vizsgálatkor vittem egy márkás piát neki!
Én is azt az elvet vallom,hogy ő ezért kapja a fizetését!Én sem kérek egy tanítványom szülőjétől sem plusz pénzt,mert megtanítottam írni,olvasni!
Na,persze,ha problémás egy terhesség,vagy csak szimplán megengedheti magának vki,hogy több tízezreket fizessen,akkor miért ne!
Én egyedül a 4D-s U.H.-ért fizettem 12 ezer forintot!
Szia
en magan dokihoz jartam vegig,a szulesert is fizettem.
nem erzem magam emiatt gazosnak :)
havi 8 ezer volt a doki + kulon a 4D azt mar nemtudom
szulesre 80ezret kapott,ennyi volt a tarifaja
plusz meg kulon szobaban voltam a korhazban az is volt olyan 40e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!