A 9 hónap alatt mennyit költöttetek orvosra, vizsgálatokra? és a szülésnél mennyi pénzt adtatok?
Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 12:55
11/13 anonim válasza:
Magánrendelésen összesen 3*voltam, plusz volt 2 4D, ez így összesen 40.000 volt (a két 4D ultrahang ebből 25e). A többi vizsgálatra a kórházba mentem, az ingyenes de 60 km oda-vissza, ezt spóroltam meg azzal hogy 3*itt helyben mentem a magánrendelésre. Szülésre nincs fogadott orvosom, ha meg leszek elégedve 10eFt-ot gondoltam adni.
13/13 anonim válasza:
Szia!
Nekem tavaly volt egy rosszul végződő terhességem, akkor a kórházba jártam egy dokihoz, de ott is adtam neki vmennyit időközönként.Az abortuszért nem kért, és nem is adtam..természetesen.
Most ismét terhes vagyok, és eljárok uahhoz a dokihoz magánba, az elején 5ezer ft havonta,ha szeretném , hogy a szülésre bejöjjön bárhol is van, az 70ezer ft.
ezen még gondolkozom...sokallom.
tehát, ha magánba mész ha nem, vmennyit akkor is ad az ember...legalábbis én így gondolom.
A magánban az ajó, hogy nem kell várni, nincsenek sokan, nem prüszkölnek rád, és mindig csinál UH-ot, ami nekem nagyon fontos, hogy lássam, minden rendben van-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!