A Brigittát azért nem ajánlom, mert ahány Brigit ismertem eddig, mind utálta a nevét, és a Gitta becenév meg pláne nem tetszik. Még a Brigi hagyján...
2020. jan. 17. 18:00
12/23 anonim válasza:
Bíborka (Borka)
2020. jan. 17. 18:08
13/23 anonim válasza:
Ami a napokban megfogott az a Bora. Lehet Bori-zni, de mégsem Borbála, ami sokaknak nem tetszik. A Borka, Boróka is gyönyörű szerintem. Nektek tetszen, az a lényeg!
2020. jan. 17. 18:14
14/23 anonim válasza:
Barbara
2020. jan. 17. 18:15
15/23 anonim válasza:
Rövid név szerintem nem passzol ehhez a vezetéknévhez. Lásd: Kovács Blanka, Kovács Bora, Kovács Berta, stb.
Én a helyedben mindenképpen hosszú nevet adnék (3 szótagból állót) egy 2 szótagos Kovács vezetéknév után.
2020. jan. 17. 18:29
16/23 anonim válasza:
Ezek közül nekem egyik sem, a Barbara az kb. ugyanaz, mint a barbár, innen is ered konkrétan. Sosem értettem, hogy adhat valaki ilyen nevet a gyerekének, aki mellesleg lány! A többi is elég durva hangzású, esetleg van másik B betűs név, ami még tetszik?
2020. jan. 17. 19:41
17/23 anonim válasza:
Kovács Brigitta
Kovács Beatrix
Kovács Bettina
Kovács Boróka
Kovács Borsika
2020. jan. 17. 21:28
18/23 anonim válasza:
Nekem a te neveid közül legjobban a Barbara tetszik, és a többi is szép.
Amit eddig nem láttam felsorolva de nekem szintén tetszik, az a Bernadett. Két kedves ismerősömhöz is kötöm a nevet, de önmagában is szépnek találom. Unokatestvérem meg Beáta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!