Tudna vki olyan nőgyógyászt ajánlani akit egy erősen túlsúlyos terhes nő megfogadhatna orvosának?
DR Barna UH és vizsgálat 4000.-/alkalom ha ehhez rákszürés is van akkor 7000(UH vizsgálat és rákszürés)
Huba is megbizhato kedves gyors preciz
Ugyanígy jártam, mint te:D
Nekem Pesten van dokim, az is érdekel esetleg?
Köszönöm szépen midenkinek aki írt:)
A Dunaújvárosi nem lenne rossz de elég messze van, kérdeztem a férjem, de azt mondta inkább Fehérvár vagy Pest.A 2 kisfiamat is itt és ott szültem:)DE nagyon köszi a segítséget!!
Igen, érdekelne a Pesti orvos, amelyik hölgy írta, kérném, hogy írjon még róla:)HOl, mennyiért, milyen ...egyéb.
És igen, ért atrocitás.Kb 120 körül voltam.Gyeremekkorom óta túlsúlyom van, hol több hol kevesebb.LEmentem egyszer 70re is, de aki ebben a cipőben jár, tudja, hogy ez egy kemény dolod:)Szóval mielőtt bárki is bírálni,ez az én keresztem, de minden terhességemnél fogytam is, mert a babáimért olyanra is képes voltam, amire néha évekig se...szóval másnak ez nem erény, de én örültem, hogy akkor vigyáztam magunkra.Nem is volt gondom, némi magas vérnyomáson kívül 140-nagyon max 150.Fitt voltam, naponta 2 km sétáltam a másik gyermekemért az oviba, ugyhogy már elhittem, hogy egészséges, duci kismama vagyok.Reménykedtem, hogy az első császár után, majd a másodikat meg tudom szülni.Nem volt fogadott orvosom, mert az anyagiak nem tették lehetőve akkor.Hát rosszul tettem.Belefutottam egy kövér ember utáló orvosba:(Életemben akkor találkoztam vele először, mikor közölték, hogy jó akkor ma miután a 41.hétbe lépett, ne menjen haza, megcsászározzák.Menjek be megvizsgál az ügyeletes.Hát ő volt.EGy paraszt.Durván vizsgált.Pedig nem vagyok kényes...Meglebegtette a lógó hasam alját, mert hát a hasam közepe szép kemény volt a babámtól, de hát az alja a már összeszedett:( háj, szóval megkérdezte , hogy ezt hol és mikor szedte össze...és hát ne reméljem, hogy megpróbálhatom megszülni természetes úton, mert a súlyom miatt a vérnyomás nagyon felugorhat és ...na ezeket simán elfogadtam.bár az előadásmódot és ahogy eközben nézett, azt most lejátszanám.És közölte, hogy nem tudja ki műt, ő az ügyeletes, de hát nem vagyok egy IDEÁLIS ANATÓMIAI MŰTÉTI ALANY ugyhogy hát igen...mert hát a kövérség a császárosnál műtét közben se egyszerű...és még nem tudom miket mondott, mert szégyelltem magam és féltem. Megijesztett.Azt gondoltam, hogy én ebbe belehalhatok, mert kövér vagyok.
Borzasztó volt, rá 5 percre 200as vérnyomást mértek...bár nem látták rajtam , nagyon féltem , és féltettem a babámat.
A szülőszobára verejtékezve mentem, a férjem már tök ideg volt ezek miatt.De bementem ahol megnyugtattak, hogy a nagyon kedves főorvos fog műteni.BEjött már a hangja nyugodt volt.Finoman megvizsált.Mondta, hogy vékony a méhfal, nagy a baba, elvékonyodott az előző heg...császár.Úgy néz ki ő jön.Megnyugodtam.Előkészítettek, már röhögcséltem , persze féltem nagyon:)de már nem a haláltól
Bementem a műtőben beadták az érzéstelenítőt, persze az se volt azért tökéletesen mindjárt sikeres mert párnázott a derekam, de semmi degradáló megjegyzés nem hagyta el senki száját.És egyszer csak megláttam azt az embert.Az előkészítőből bámult befele.Odasúgtam a hordár fiúnak, akitől nem győztem elnézést kérni, hogy emelgetett:), hogy bár már nem érzem a lábaim, de engem lökjön le innen, mert én karon kikúszok, engem ez nem műt meg!!!Persze ilyen nem volt:(BEjött, közölte, hogy na csak találkoztunk...felkészítettem mindenkit, hogy maga jön, és lesz egy NEM ÉPP IDEÁLIS ANATÓMIAI MŰTÉTI ESETÜNK.eZ voltam én...és még mondott néhány kedveset...ezzel az alhassal itt vmit csinálni kell...vmi erős ragasztós szalag vagy vmi amivel hátrafogatjuk, hogy hozzáférjünk a vágás helyéhez, nem tudom ezt hogy oldjuk meg...Nagyon kellemetlen volt, ugye hátra kellett emeljék, húzzák a kötényhasam ahhoz, hogy alatta a micsodánk:) felett vágni tudjon.Na onnantól már a halálfélelem és a rosszullét teljesen úrrá lett rajtam, ugyhogy nem nagyon emlékszem csak a végére, hogy közölte, hogy 1 órát stoppolt, mással hamarabb végez, és hát nagyon nagy feladat volt, és hát na megdolgoztattam, mert hát nem volt egyszerű eset, de ő nagyon jól megoldotta, és örüljünk, hogy komplikációmentes volt.....és még mit tuodm én, mert tényleg szó szerint, örültem, hogy élünk!!De tényleg.
Most mondjátok meg, az én problémám a nagyon nagy hasam.Tényleg nagyon nagy én arra hízok sajna.NAde.Nem azt vágta át. Az egészet tök profin csinálta, mert kikerülte.Fogta , hátrakötözték, vagy vmi ilyesmi, és alatta Ott! felette vágtak.Ott a hajlatban, ahol a hasam megereszkedett.DE akkor mitől volt ez extrém, extra???És mitől voltam én bezengve mint egy rohadt cirkuszi látványosság, hogy azt mondta, felkészített már mkit, hogy jövök.HÁt ki vagyok én??
Szóval jó bő lére eresztve elmondtam ,hogy mi történt velem.A szülésznők lelki támogatása rakott össze, ők voltak a támaszaim, mert nagyon megviselt ott ez. Ők nagyon megkedveltek, mert amúgy is egy érzékeny tökös mindenre elszánnt menyecske vagyok, és velem nem volt dolguk , mert pikk-pakk felültem mikor lehetett, egyedül mosakodtam, szóval nem hagytam el magam, ezzel is ellensúlyozva kövérségem nehézségeit:)
Azt már hagyjuk hogy a nyakamra járt, hogy hogy vagyok egyszer meg is simogatott, borzongtam tőle.Nyilván tudtam mire megy ki a játék...A szülésznők megnyugtattak, sajnos ő ilyen, tudják, ismerik.
hát nagyon rossz élmény volt, úgy szülni, hogy egy Örülj, ha ezt túlélitek, típusú mondattal indítanak útnak!
Ezért is félek most is, mert mint írtam, most hagytam abba a szopit, a kilók nem mentek...és a következő baba és császár előtt hagyni akartam maganak egy évet.CSak a baba úgy tűnik másképp gondolta:)Nem is gondoltam, mert 18 hónapig nem menstruáltam, és most volt egyszer, és utána mire komolyan vettem, hogy terhes lehetek( nem hülye vagyok, :)csak a 2. babánk másfél évre sikerült)addigra -így 30 nappal az első menzesz után, már szellemcsík van 3 tesztemen.Nahát a pánik, a halálfélelem fel is ütötte fejét nálam.Ja merthogy azt mondta, hogy én ne vállaljak 3.at, mert a császár, meg a súlyom, nagyon kockázatos...azóta egy fórumon egy alföldi nőgyógyász-szülész orvos, miután mindent leírtam, megnyugtatott, hogy nyugodtan ha késznek érzem magam, nem vagyok CSODA, hogy kövéren túléltem a babával a 2. császárt.
Szóval szeretnék vkit, aki figyel rám , nem bánt, és megnyugtat.ÉS higgyétek el én mindent megteszek amit kér a babám egészségéért, csak ne mondja, hogy örüljek, ha minden ok lesz.
Ha ezt vki végigolvassa minden tiszteletem az övé:)Köszi, hogy meghallgattatok és várom az ötleteket, más történetét , főleg ha pozitiv:), is szivesen hallgatom!!
Sziasztok, szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!