Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudna vki olyan nőgyógyászt...

Tudna vki olyan nőgyógyászt ajánlani akit egy erősen túlsúlyos terhes nő megfogadhatna orvosának?

Figyelt kérdés
A kritika és a jótanács nem gond.De a tálalás igen!FEjér megye és Pest megye jöhetne szóba.Olyat szeretnék, aki nem rideg, elmondja mit vár el, mit szeretne, de nem ócsáról, nem kelt bennem halálfélelmet, én szeretem a gondoskodóbb formákat, az első kisfiamnál sikerült egy tüneményt kifogni, de ő sajnos elérhetetlen már.Itt a véletlen megviccelt bennünket:)épp most hagytam abba a szoptatást a másfél évessel, és rengeteg tejem is volt, vitték, mint a cukrot és én sajna az a kategória voltam aki éhes volt és ettem:(Na egy hete nem viszik a tejet, és pár napja nekiálltam mozodni hogy rendbe szedjem magam egy másfél év alatt felkészüljek egy újabb babára.CSakhogy a baba már itt van:)És volt már szerencsém kevésbé súlyosan is nagyon rossz stílusu emberhez, és most olyan sorstársaimat kérdezem akik 100 kg felett terhesen egy nagyon jó orvost ismertek meg, hogy tudnának e segíteni nekem.Köszi előre is, ja és nem azért írtam ezt ki, hogy most többen elkezdjetek a bírd a kritikát, és előbb kellett volna gondolkodni, és fogyjál le kommentekkel reagáljatok, mintahogy szoktam olvasni.Én ide segítséget kérni jöttem jó szándékkal:)

2012. okt. 5. 14:56
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ja igen, persze ha olvassátok lehet nem tűnik olyan csúnyának amiket mondott, de a gúny ami áradt a hangjából és ahogy nézett rám...nem paranoia, még a szülésznő is azt mondta, hogy moderálhatta volna magát...
2012. okt. 5. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!