Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetesen csomó lett a...

28 hetesen csomó lett a hónaljban, néha érzékeny is.30 hetesen újra volt? = (

Figyelt kérdés

Orvosnak mondtam azt mondta a tejcsatornák alakulása miatt.

Ráadásul ő a "nagy kutya" a kórházban, nem szeretném megkérdezni tőle,hogy mennyire biztos ez.A csomó 1 nap alatt el is múlik./Tavaly voltam vizsgálaton/

Tapasztalt valaki hasonlót?

2010. júl. 21. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem időnként előjön 1-1 borsó nagyságú csomó a hónaljamban. aztán pár nap alatt elmúlik, nyomásra fáj. én feltételezem, hogy ilyenkor a verejtékmirigy gyullad be. (mert melegben, vagy ha izgulok, akkor szokott kijönni) tulajdonképpen ártalmatlan, csak kicsit kellemetlen.

nem tudom, hogy neked ez van-e. csak leírtam a saját tüneteket

2010. júl. 21. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:
kimaradt: nekem felváltva szokott hol az egyik, hol a másik hónaljban lenni
2010. júl. 21. 16:26
 3/5 A kérdező kommentje:

ilyesmi,erre nem is gondoltam:)

köszi

2010. júl. 21. 16:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Igaz én még nem voltam terhes, mikor nekem is előjött. Nagyon megduzzadt, nem csak nyomásra volt érzékeny, fájt nagyon. Bőrgyógyász nekem is azt mondta izzadságmirigy gyulladás, írt receptet valami spray-ről, el is mulasztotta!

Menj el te is bőrgyógyászhoz, de olyan készítményt kérj, ami terhesen is alkalmazható.

2010. júl. 21. 17:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, már a terhesség félidejénél el kezdett nőni egy csomó a hónaljamban. Szülés után mikor belövellt a tejem tojás nagyságúra duzzadt, azt mondták, hogy járulékos tejmirigy és pár hónap múlva vissza is fejlődött.
2010. júl. 22. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!