Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Alig mozog ma a babám. Ugye...

Alig mozog ma a babám. Ugye nincs baj? Tegnap sokat gyalogoltam és kifárasztottam magam, eléggé félek!

Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Alig mozog, de mozog? Mert akkor nincs baj, ha érzed.

Nekem változó - egyik nap bukfenceket vet a pocakomban, másik nap meg épphogy csak pöckölget. De ott van és mocorog, ez a lényeg.

Remélem semmi baj nincs!

2010. júl. 21. 15:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Tegnap este aktív volt, ma csak délelőtt éreztem picit, de nagyon gyengén.
2010. júl. 21. 15:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell egyből rosszra gondolni. Most lustálkodik!:)

Nekem 2 napig alig mozgolódott, azt is csak esténként, aztán ma délelőtt megállás nélkül rúgta ki az oldalamat, most megint csendben van.

26 hkm

2010. júl. 21. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
hány hetes vagy?
2010. júl. 21. 16:19
 5/6 A kérdező kommentje:
22. Most voltam tornázni, egy picit mozgott azóta.
2010. júl. 21. 17:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
ááá 22 hetesen még egyáltalán nem gond!nekem egy csomószor volt abban az időben hogy alig éreztem, ez az idő miatt is lehet, meg a miatt hogy úgy rug, hogy nem érzed, mivel még nem olyan nagy.Vagy ne rug mindig olyan erősen.Szóval ne agódj, ha több napig egyáltalán nem éreznéd, akkor kéne dokihoz menni, de meglátod, holnap mozgoldóik majd többet:)
2010. júl. 21. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!