Elképzelhető, hogy azért szólalt meg a légzésfigyelő, mert kifárasztottam és túl mélyen aludt, vagy tényleg nem vett levegőt?
Figyelt kérdés
4 hós a fiam, a mult héten 2x szólalt meg a légzésfigyelő, utóbbinál nehezen ébresztettem.
Mind a két alkalommal jó nagyot sétáltunk du. és nem tudtam elaltatni. Ma pedig nagyon aluszékony, valami baj lehet? 9-én megyünk SIDS szűrésre a Heim Pálba.
2009. márc. 30. 10:52
1/4 anonim válasza:
Az enyémnél már háromszor figyelmeztetett a légzésfigyelő. Nem riasztott még csak egyszer csipogott. Mire kiugrottam az ágyból már vett levegőt. Én azért nem aggódom túlzottan, mert az orvos és a védőnő is biztosított, hogy ilyen gyakran előfordul babáknál. Vennének ők egyébként levegőt, csak lehet, pár másodperccel később. Persze nem árt az óvatosság...
2/4 anonim válasza:
egyszer nekünk is volt olyan hogy kimerült és ettől besipolt a légzésfigyelő. Sokat sirt előtte, meg utána jól is lakott. A SIDS szűrés nagyon jó ötlet. Előfordul a ha fáradtak és túl mélyen alszanak hogy később vesznek levegőt, de azért biztos ami biztos.....én sem tudnék nyugodt lenni. De a Heim Pálban majd részletesen elmagyaráznak mindent.
3/4 A kérdező kommentje:
Nálunk mind a 2x riasztás volt, mire odaértem, aztán lemértem, és 20 mp-ig nem érzékelt levegővételt!
2009. márc. 30. 11:14
4/4 anonim válasza:
szia! én használtan vettem a légzésfigyelőt és minden este kb 15-ször riasztott. mi is mentünk alvás labor vizsgálatra és semmi baja nincs.azóta új légzésfigyelőnk van és egyszer sem riasztott. én is nagyon nehezen ébresztettem hideg vízre kelt csak fel. a doktornő azt mondta ez természetes az a dolga egy kisbabának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!