Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetes vagyok, egy kis...

29 hetes vagyok, egy kis házimunkától is bedagad a bokám. Már a 17. héttől vizesedek, de eddig csak akkor, ha sokat gyalogoltam. Mire számíthatok később?

Figyelt kérdés
2008. szept. 2. 11:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de később se számíts másra. Ha eddig vizesedtél, ezután is fogsz. Annyit tehetsz, hogy többet pihensz, sószegényen étkezel. De nem biztos, hogy ez fog használni.

Már nincs sok hátra, kibírod! :)

36 hetes kismami

2008. szept. 2. 11:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is 29 hetes vagyok és nekem is bedagad a bokám, főleg akkor ha nagyon meleg van vagy sokat talpalok. Tegnap és azelőtt pl nem volt bedagadva ma meg megint be van.:(

Szerintem ezután is ugyanigy befog dagadni, sőt lehet rosszabb is lesz még. Próbálj napközbe néha pihenni és felpolcolni a lábad, nekem hol segít hol nem, nemtudom mitől függ. De kitartás és nem vagy egyedül!:)

2008. szept. 2. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!