Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy nem látott semmit?

Normális, hogy nem látott semmit?

Figyelt kérdés

Utolsó menstruációm december 11.én jött meg, az ovulációs tesztem december 22.én lett pozitív. Ciklusaim 28 naposak. Egyébként is meg volt a mai időpontom más okból kifolyólag, ezért is mentem ma el orvoshoz. Viszont ultrahangon nem látott még semmit. Ez gondot jelent vagy ilyen hamar nem is kell várni, hogy látszódjon bármi is?

Kérdezgettem (volna) az orvosom, de nem volt túl kommunikatív, viszont aggódom, mert volt már 1 missed ab.-om.

2020. jan. 7. 17:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt, hogy látszodna ilyen korán! Hány hetesen kellett a missed ab az elôzőnél?
2020. jan. 7. 17:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat, azt kihagytam, hogy a tesztek pozitívak, voltam hcg vérvételen is, ami 1.én 150 lett.
2020. jan. 7. 17:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Az előzőnél 9. héten kellett. Ott nem fejlődött egy ponton túl az embrió, nem volt már szívhang sem.
2020. jan. 7. 17:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Még 5hetes se vagy, ilyenkor még a petezsák sem látszik. Szurkolok, hogy minden rendben legyen!
2020. jan. 7. 17:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Várj egy hónapot míg újra orvoshos mész! Ha elkezdenél barnázni akkor viszont azonnal doki!!’
2020. jan. 7. 17:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most kicsit megnyugodtam! Sejtettem, hogy kár lesz elmenni, de muszáj volt egy másik dolog miatt. Mondjuk egy kicsit az orvosom is lehetett volna közlékenyebb ha már ennyi pénzt kifizetek neki 😃
2020. jan. 7. 17:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván lehetett volna, viszont,ha babát terveztek, akkor utána kellett volna nézni,hogy mikor érdemes menni, amikor már látszik is valami. Ilyen kis terhességnél sajnos nem igazán lehet sokat tenni maximum progeszteront szedni, hogy megmaradjon. Ha menni akar, akkor úgy is menni fog, progeszteron ide-oda,de remélem, hogy nálad minden rendben lesz és egészségesen megszületik a baba. Mi is próbálkozunk jelenleg ez volt az első hónapom. 14-én jött meg utoljára. Nekem is volt már vetélésem ráadásul az ikrek közül az egyik elment,a másik egészségesen megszületett. Persze rossz volt,de én úgy fogom fel,hogy okkal történt minden. Próbálj meg megnyugodni, sajnos ez nem rajtad múlik most. Ráérsz bőven a 7. hét elején menni. Boldog babavárást!
2020. jan. 7. 18:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem a baba miatt volt időpontom, 3 havonta járok kontrollra mert borderline petefészek daganattal műtöttek 2 éve.
2020. jan. 7. 18:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Normális, még a menzeszed se késik...

1500-as HCG-nél lehet látni petezsákot, a tiéd 150. Tekintettel arra, hogy 2 naponta duplázódik, majd több, mint egy hét múlva esetleg már látható lesz valami...

2020. jan. 7. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!