12 hetes vagyok, a doki 4+4 hetesen miért nem látott semmit, ha most minden méretem megfelelő?
Figyelt kérdés
Nem hiszem, hogy később lett volna az ovu, 8hetesen már szivhang is volt és 15mm embrió. Néztem táblázaokat eddig egyeznek a méretek.2018. szept. 25. 17:01
1/10 anonim válasza:
5 hét alatt UH-n még nem szokott látszani semmi, csak megvastagodott nyálkahártya.
2/10 anonim válasza:
Igazából már mindegy hogy akkor miért nem látta,hiszen az a lényeg hogy ott van és minden a legnagyobb rendben.
Egyébként ennyire korán mint te mentél,felritkuláson kívül nem igen látnak senkinek semmit.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem mondta, csak azt hogy rendben lát mindent szép a petefészkem.
2018. szept. 25. 17:06
4/10 anonim válasza:
Mert rossz a gépe. Az én dokim sem lát semmit ilyenkor még, míg jobb gépeken meg szépen látszik.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Én is erre gondoltam, mert nem létezik mondom ha mindenhol az a méret van megadva a 8. héten is és most is megegyezik. Tudtommal 12 hétig hasonlo ütemben fejlődnek.
2018. szept. 25. 17:18
6/10 anonim válasza:
4+4-en még jobb gépeken sincs mit nézni.
7/10 anonim válasza:
4+4-nél mit kellett volna látnia szerinted? Mit akartál volna hallani? És miért nem mindegy ez 8 héttel később?
8/10 A kérdező kommentje:
Bocs, ha nem olyan felkészült az ember min te hogy tudod hogy ilynekor nem látnak semmit. Sok mindent olvastam és megoszlanak a vélemények, már valahol 4 hetesen látszik a petezsák.
Köszönöm a válaszokat!
2018. szept. 25. 19:24
9/10 anonim válasza:
Nyilván az én válaszom a 0 százalékos 😂😂😂😂
10/10 anonim válasza:
5 hetes kortól várható inkább a petezsák. 4 napos késésnél olyan pici még, hogy nem szokás látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!