Ha 5+3 hetesen csak petezsákot látott az orvos, de benne semmit, az még normális? (5*6 mm esnek mérte )
Csak annyit mondott, hogy ebből még bármi lehet, hát nagyon nem biztató. Volt már vetélésem, félek na...Hogy megint rosszul alakul. Már eleve az egész ciklusom tök zavaros volt a hónapban, mert 28-29 kellett volna legyen peteérésem, de akkor nem volt (szoktam érezni, de most nem éreztem semmit és lh teszt se igazán mutatott semmit) 11-12-én csináltam tesztet, negatív volt, elkönyveltem hogy nem sikerült, aztán 18-ig vártam akkor újra csináltam tesztet, ami jól látható pozitív lett.
Így ma reggel már csak elmentem orvoshoz, hogy akkor mi is a helyzet.
Figyu ne aggódj, nem lesz semmi gond.
A vetélés miatt (előzmények miatt) a doki nem irt fel progi pótlást? ugyanis az ártani nem árt, viszont ha volt már vetélés (ami akár progi hiánytól is lehetett) azt meg akadályozhatja.
Mivel látta méhen belül a petezsákot így igazán felirhatta volna.
az én dokim kérés nélkül felirta , 2 korai vetélésem miatt.Ehhez persze az kellett hogy lássa méhen belül van.
figyu valakinek ennyi idősen még ennyit sem látnak. ugyhogy szerintem nem idegeskedj, gondolom visszahívott kontrollra addigra már biztosan minden látszani fog ami kell.
Addig meg nyugi, semmi stressz!
Köszönöm. Nem. Semmit nem írt fel és nem javasolt. Nagy vetelesem volt, nem progeszteron miatt.
Két hét múlva kell menjek legközelebb. Nagyon távolinak tűnik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!