A terhessegem utolso heteiben jarok, es a gyerekszobat berendeztük?
Én szerettem, hogy van. Nyugodtabban tettem-vettem napközben is.
Úgy volt az ágya, hogy a készülék "villogója" kintről is látszott. Így csak néha rápillantottam.
Cumit az enyém sem kapott. Vagyis egyszer, kétszer kiköpte, többször nem próbáltam.
Ennyire ne legyél hippy. Se nem jobb, se nem rosszabb anya nem leszel, ha nincs.
Régen légzsák sem volt az autóban, gondolom nem vennél nélküle autót.
29-es vagyok.
A kisbabát,akiről írtam,felboncolták. Teljesen egészséges,nem korababa volt,aki megfelelően fejlődött. Semmilyen szervi károsodást nem állapítottak meg a boncolás során.
Igen,elfelejtett levegőt venni.
Halál oka: ismeretlen eredetű és okú légzésleállás. Magyarul bölcsőhalál. Ott volt a mozaikszó is a boncolási jegyzőkönyvön (bocs,de nem jut most eszembe).
A lényeg,hogy egészséges baba volt.
Most látom,hogy meggyőztünk:)
Kívánom,hogy soha ne jelezzen be a légzésfigyelő!
Könnyű szülést,egészséges kisbabát és boldog babázást kívánok!
(29)
Szerintem alap már ma a légzésfigyelő. 10ezerért vettem használtan. (Korábban írta valaki, hogy idegesítő, hogy mindig elfelejti kikapcsolni, engem is kikészít, de az mindegy, ettől vagyok nyugodt.)
Bébiőrt újat vettem, szintén egy 10esért Külön szobában vannak, így hallom is őket, nekem ez így kényelmes.
A kombi kiságyunk szintén használtan 30 volt.
A gyártók lobbija ide vagy oda, még annyit se költöttem ezekre, mint te kiságyra.
Vannak dolgok, amikre igaz, amit mondasz. Szerintem a babafészek pl ilyen (masok meg imádják), meg a szoptatós fotel (baromi kényelmes, de túlarazott), kombiagy újonnan (megveszed, monván, hogy 10 éves koráig jó, de mindenki eladja a gyerek 5 éves kora előtt) de még a 3in1 babakocsi is (amit megveszel egy vagyonért, mondván hogy végig jó, és praktikus, hogy lehet cserélgetni a vázon a dolgokat, aztán rá kell jönni, hogy a mózest a gyerekek kétharmada rühelli, az autósülést leginkább az autóban érdemes használni, mert ha túl sokat van benne, árt a gerincének, ráadásul a nap lemegy, mire az ember ki-be csatolgatja, meg 8 hónaposan ki is növi, aztán mire elkezdené az ember használni a sport részt, addigra világossá válik, hogy batár nehéz az egész és mégiscsak kellene egy pici, könnyű).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!