A terhessegem utolso heteiben jarok, es a gyerekszobat berendeztük?
Talan kesobb meg tobb aggodo anyuka is olvassa majd ezt a bejegyzest, Kar hogy nem lehet fenykepet csaltolni mert szivesen megmutatnam hogy a kisbaba max 5 meterre lesz tolem. A halo meletti szoba eddig az en öltözö/ sminkelo szobam volt , gyakorlatilag egyben van a ket helyiseg , nyitva lesz az elvalaszto ajto tehat a baba biztosan hallani fog minket. Termeszetesen a testi közelseg nem lesz olyan intenziv de igeny eseten 10 masodperc alatt nala vagyok
Az elhunyt kisbabak esete rendkivul tragikus ezert mindenkepp kello egyutterzessel es tisztelettel szeretnem elmondani a velemenyem! Ez Sajnos nagyon keves informacio ahoz hogy egyertelmuen barmire is lehessen kovetkeztetni !!! Csak azert mert a szomszed mariska neni fianak a baratnojenek a gyerekenek nem volt legzesfigyeloje es meghalt Nem jelenti azt hogy a kisbaba Amugy eletben maradt volna. Ezer dolog okozhat legzesleallast ! Nem megfelelo homerseklet, ruhazat, matrac, stb.. Egy teljesen egeszseges kisbaba , normalis korulmenyek kozott Nem hagy fel a lelegzetvetellel. Ha esetleg a baba koraszulott lenne ( ami mar kizart ) vagy barmi mas ronto tenyezo lenne, biztosan vennek Legzesfigyelot. Igy azonban Szerintem eleg lesz ha a kisagyat athelyezem a mi szobankba , de valoszinuleg ez is felesleges. Szaz szonak is egy a vege : A baba igenyei szerint fogok cselekedni. Ezt meg elore Nem tudom megmondani.. Ha kenyelmesebb lesz mert tobbszor igenyli a kozelsegemet ) melettem fog aludni a sajat agyaban de lehetoseg szerint inkabb a sajat szobajaban fogom altatni...
Amúgy nem ertem az összefüggést. Ha egy szobában alszotok akkor anya vagy apa váltva számolja a légvételeket éjjel-nappal? Irreleváns, melyik szobában alszik. Kell a légzésfigyelo. Mint említettek délutáni alvásnal is lehet gond.
Ja nagyanyám korában nem volt. A nővére fia meg bölcsőhalált halt. Szegény. Mindegy. Mindenki a maga életének kovácsa de ha van rá pénz és nem veszel, az szerintem butaság. Inkább ágyból veszek 10 ezer Ft-osat és egy jó legzesfigyelot. Kinek mi a fontos. Vagy a 100 ezres agy szerinted nem a hormon gőzös anyukák bepalizasa? 🤔
Nekunk ilyen matracunk van . Szerintem nagyon fontos , es a vedono szerint is. Az egyik legjobb minosegu matrac , ha a baba a hatan van az ergonikus kialakitasa es a legatereszto funkcioja altal Akkor is konnyen kap levegot. Ezenkivul 100% folyadektaszito. En inkabb ebbe invesztaltam.
"Csak azert mert a szomszed mariska neni fianak a baratnojenek a gyerekenek nem volt legzesfigyeloje es meghalt Nem jelenti azt hogy a kisbaba Amugy eletben maradt volna. Ezer dolog okozhat legzesleallast ! Nem megfelelo homerseklet, ruhazat, matrac, stb.. Egy teljesen egeszseges kisbaba , normalis korulmenyek kozott Nem hagy fel a lelegzetvetellel."
Lehet... de ettől függetlenül nem szeretném hogy a feleségem azzal hívjon a munkában hogy "statisztikailag meg kellett volna maradjon a gyerek, de nem így lett". Baráttól ingyen, facebook marketplace-ről 5ezerért nem gondolom hogy akkora nagy befektetés lenne egy légzésfigyelő.
Lehet hogy számít a matrac, a babaruha, stb. Biztos javítod az esélyeket, de a leghatásosabb ha egy eszköz csipog ha baj van.
Te írtad az elején a félelmeken alapuló átverést. Szerintem a 80ezres matrac elég nagy parasztvakítás. De ez csak az én véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!