19-20 hetesen elkészíteni a gyerekszobát?
Kicsit korai, tudom, viszont az a gond, hogy augusztus körül meg kellene csinálni, mert utána ha bejönnek a hidegek, festeni nem nagyon tudunk. Illetve normálisan kiszárítani, kiszellőztetni nem!
Vagy tényleg még túl korai? Elvileg decemberben jönne!
Mi megcsináltuk.Kifestettünk,parkettáztunk.A bútorok is megvoltak,igaz nem otthon(nem babonából),pedig veszítettünk már el babát korábban.
Szerintem nem korai,mostantól,ha bármi történne,így is,úgy is nehéz(de persze nem fog).
Bizony, én is babona-ellenes vagyok.
Nagyon jó ilyenkor már rakni a fészket, mert ráhangolódtok mindketten, a párod is "ünnepi" hangulatba kerül, mert hát ő ugye nem érzi, amit te, a rúgdosást. Meg a baba is érzi azt a boldogságot, amivel te készülődsz. :-)
Hajrá!
Mi 24 hetesen megcsináltuk!és de jól tettük mert akkor energiám és erőm teljében voltam most 32 hetesen már nem bírom úgy.sztem csináljátok mert aztán ha beüt a hideg senki nem áll az ajtó előtt hogy segítsen szárítani a falat(a sok babaonás közül)
jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!