A terhessegem utolso heteiben jarok, es a gyerekszobat berendeztük?
Ne hasonlitsuk az almat a körtevel !!! De igenis telik cumira , sot meg annal sokkal tobbre is de Nem hagyom az anyukak felelmeibol elo cegek engem is atverjenek ! Mindent rasoznak a tulbuzgo, aggodalmas anyukakra. Egyedul a kisagya 150 ezer ft. Takaro helyett halozsakba fogom tenni es ahogy emlitettem 5 meterre lesz tolem
De azert Köszönöm a valaszokat !
Igazad van, fontosabb a szép új ruha,mint a légzésfigyelő...
Barátnőmnek ismerőse nem használta a légzés figyelőt, mert mindig elfelejtette kikapcsolni, mielőtt kivette a gyereket. A baba egészséges volt, nem volt koraszülött, semmi gond nem volt vele, ahogy a két nagyobb testvérével se. Aztán egy délutáni alvasból már nem ébredt fel bölcsőhalal miatt. Szerintem ők biztos szívesen visszaraknak azt a gépet, akármilyen macerás. Ha te pont ezen akarsz spórolni, lelked rajta. Nagy eséllyel nem lesz semmi gond, de ha ne adj isten mégis,nem biztos, hogy vigasztalni fog, hogy kicsi volt rá az esély.
Kockáztatod a gyerek életét, de hát a tied.
Egy légzésfigyelő szerintem manapság alap, nem a "rásózás" kategóriája.
5 m-ről semmit nem fogsz hallani, ha esetleg baj lenne.
A "nagyanyáinknak sem volt" h*lye érv, a csecsemőhalandóság is nagyobb volt, mint most.
A kérdésből ítélve van benned bizonytalanság ezzel kapcsolatban, de a mérleg inkább a külön szoba felé dől. Ha biztos vagy magadban, bízz a saját ítéletedben. Tényleg sok mindent eladnak az embereknek, ami teljesen felesleges, és a babák úgy is életben maradnak, régen is életben maradtak. Ráadásul nyitott ajtónál tőled 5m-re lesz, ez tulajdonképpen olyan, mintha egy szobában lennétek.
Ha érdekel a véleményem, akkor olvass csak tovább. Szerintem az "életben marad" édeskevés. Én nem azt akarom, hogy szimplán életben maradjon, hanem azt is, hogy jól és biztonságban érezze magát, és az én véleményem szerint egy újszülött vagy egy nagyon kicsi baba csak egy másik test közelsége mellett tudja magát tökéletesen biztonságban érezni, hiszen a külvilágból még olyan kevés dolgot fog fel, és azok a dolgok is jobbára, veszélyesek, idegenek. Az, hogy régen magára hagyták a kisbabákat, engem nem érdekel, én nem fogom magára hagyni a gyerekemet. Légzésfigyelőt, bébiőrt én sem veszek, de én magam mellett altatom, mert az én fejemben ez valahogy úgy áll össze, hogy egy ilyen kisbaba olyan, mint egy kis cica vagy kutya vagy bármi ilyen kis élőlény, kell neki a felnőtt testközele, szuszogása. De mondom még egyszer, szerintem ahogy ti fogjátok csinálni, nem sokban, szinte semmiben nem különbözik ettől :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!