28. hetes vagyok?

Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem 28hetes vagyok és egyáltalán nincs hasam ez baj? Nézegettem képeket és másnak már szépen nol nekem semmi☹️
2020. jan. 3. 20:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
Ez melyik filmmel kapcsolatos kérdés?
2020. jan. 3. 20:47
 2/11 A kérdező kommentje:
El nézést rossz helyre írta
2020. jan. 3. 20:56
 3/11 A kérdező kommentje:
Hol tudom meg változtatni?
2020. jan. 3. 21:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Védőnő, orvos mit mond? Baba megfelelően nő?
2020. jan. 3. 21:27
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha a baba megfelelően növekszik,akkor alkati kérdés.

Anyukám nővéremmel és velem is 2-2 kg hízott nővérem épp csak 2kg volt és 2600g Gyakorlatilag semmi hasa nem volt,anyukám mindig nagyon vékony volt, most is.

Nem kizárt, hogy az utolsó hetekben fog megindulni a pocakod.

Én az elsőnél 12 kg híztam. Ennek a 3/4 víz volt toxémia miatt a lányom alig volt 2200g. Nagy volt a hasam.

Másodiknál csak 6 kg híztam ebből 3 kg volt a lányom de akkora hasam volt mint aki ikreket vár

2020. jan. 3. 22:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Semmi jelentősége, ha a magzat fejlődése megfelelő. Ha nem így lenne, arról már tudnál. Nekem a kisfiammal 36 hetes vérvételen volt akkora, mint a 24 hetes cukorterheléses kismamáknak. Utána ikreim születtek, velük volt kb. akkora, mint másnak egy babával. Senki meg nem mondta volna, hogy ikreink lesznek. Tényleg ne rágódj ezen!
2020. jan. 3. 22:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt semmi hasam 28. hetesen. kerekedni a 31-ik héttől kezdett a végére sem lett egyáltalán nagy hasam kabát alatt szinte nem is látszott :)
2020. jan. 4. 12:16
 8/11 A kérdező kommentje:
Sajnos epekővem van mi csak nem rég derült ki. És nagyon vérszegény vagyok amire kaptam tablettát de nincs tőle étvágyam hányingerem volt minden ételtől,le raktam már a gyógyszert. 2nap múlva kell mennem ultrahangra reménykedem hogy minden rendben van a babámmal☹️ Dokim azt mondta hogy ha nem lesz elegendő vérem akkor szükségem lesz arra hogy valaki adjon és elvileg a baba ezt nem viseli jól.☹️ Az ünnepek miatt nem voltam orvosnál.. várom az ultrahangot.
2020. jan. 4. 20:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát, azért a transzfúzió az utolsó lehetőség... Igyál Kreuterblutot, egyél sok céklát, mákot, marhahúst. Nekem ez ikrekkel nemhogy stabilizálta, hanem javította a vérképemet, pedig nekem is már be volt tervezve az intravénás vasszuri. Amúgy az a második kör, ha a szájon át szedhető gyógyszer nem segít. Én azok helyett (Maltofer fol, NeoFerro folgamma) ittam a Kreuterblutot, mert első terhességemnél sem váltak be, ahogy kb. senkinél, mert rosszul szívódnak fel. Kreuterbluttal az intravénás vasig sem jutottunk el, nemhogy tranaszfúzióig...
2020. jan. 4. 20:42
 10/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ! :) nagyon reménykedem hogy minden rendben van.🙂
2020. jan. 4. 21:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!