Kisfiú nemzéséhez savasítani, vagy lúgosítani kell? Mindkettőt olvastam már oldalakon, melyik az igaz?
#7tel egyet értek.
#10 téved.
Vannak férfiak akiknek (szinte) csak X vagy épp csak Y kromoszómás spermium van. Nem ez az átlag, de vannak ilyenek. (ahol 3 egynemű gyermek összejött, ott elég sanszos ez)
Igen ez azoknál fordul elő akik komolyabb sugárzásnak voltak kitéve hosszabb távon, de olyan mértékű sugárzásnak ami ma senkit nem érhet normál esetbe . Az meg elég valószínűtlen hogy minden férfi akinek egynemű gyerekei születtek korábban atomkatasztrófák környékén tartózkodott volna. Meg ez már sokszor bizonyított tény hogy két egészséges embernél 100%-ban a nőn múlik.
#12 jól írta, én is így tudom, bár ez is minimálisan befolyásolhatja a dolgokat.
#10 + #13 komment sajnos teljességgel téves, remélem senki se veszi figyelembe, a gyermek neme a férfin múlik. (ezért fél a feleségem is, mert az én családomban csak fiúk születtek és az elsőnk fiú lett nálunk, így harmatosak az esélyek egy lányra. :P)
Persze ezek mind-mind csak valószínűségek. A PH érték is befolyásolhat, mondjuk 1%ban, az időpont megválasztása mondjuk 10%ot, aztán a maradék 89% meg a pasi töltényein múlik. (a százalékok hasraütés szerűek)
😂😂😂😂😂😂😂
A bátyám csak lányokat tud "csinálni". Akkor ő is atomkatasztrofa közelében volt? 😮😮😮😮
Jesszusom......
Te akkor abban is hiszel ha kutya pózban csinálják a gyereket, akkor csakis lány lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!