Kisfiú nemzéséhez savasítani, vagy lúgosítani kell? Mindkettőt olvastam már oldalakon, melyik az igaz?
A vér ph értéke kb állandó. Nem tudod érdemben befolyásolni. Ha eltolódik valamelyik irányba, az súlyos anyagcsere zavar és nagyon szarul lennél tőle. Tessék itt egy videó, méregtelenítenek, lúgosítanak, elmagyarázzák és Norbit is meghívták, hogy makoghasson kicsit.
Lúgosítani kell fiúhoz a hüvely ph-ját. Egyél vörös húsokat, halat, cukkinit, igyál l lúgos vizet (pl Peridot) és bevehetsz köptetőt is esetleg mert (semmi bajod nem lesz tőle mielőtt itt jönnek az okosok) az kedvező környezetet csinál a fiú spermáknak a hüvelyben. Illetve ovu napján legyetek együtt!
Nyilván nem lehet azért befolyásolni és semmi sem garantál sikert de próbálkozni lehet, az nem bűn.
Amikor nagyanyámnak, anyámnak és nekem is női problémáim vannak, higyjétek el, hogy megpróbálok mindent megtenni, hogy születendő gyermekem könnyebb életet éljen fiúként.
Köszönöm a vélaszokat!
"Amikor nagyanyámnak, anyámnak és nekem is női problémáim vannak, higyjétek el, hogy megpróbálok mindent megtenni, hogy születendő gyermekem könnyebb életet éljen fiúként."
Ha örökletes betegség van a családban, akkor elöször genetikushoz kellene fordulni, hogy milyen lehetöségek vannak elkerülni a továbbörökítést.
Másrészt olyan módszer nincs, amivel garantáltan fiúval leszel terhes.
Arra,hogy feltélen fiút szülj, az egyetlen - nem legális, és nagyon erköldtelen, elítélendö mód -, hogy ha lánnyal vagy terhes, akkor azt elveteted.
Ha meg tényleg komolya a probléma, amit örökölhet a gyerek, akkor egy felelöségteljes nö/szülöpár NEM VÁLLAL gyereket!
Látom megmaradtál a sötét középkorban. Minden férfinak van x és y kromoszómát tartalmazó spermiumja azt hogy melyik ér célba azt a környezet ph értéke határozza meg tehát 100%-ban a nőn múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!