Terhesen tu. Djátok szőrteleníteni a nemi szerveteket? Hogyan? Vagy ilyenkor mindenki szőrös?
Figyelt kérdés
2019. dec. 31. 21:08
21/27 anonim válasza:
Csatlakozom a gyantáztatókhoz. Nem bírom elviselni a szőrt. Borotvalast nem tudom hogy oldják meg egyesek.
22/27 anonim válasza:
Csatlakozom az évek, meg a rutin. Az első terhesség alatt a férjem igazított, ha kihagytam részeket. Aztán most már magam csinálom, ránéz, de tapintásra nem rossz. ☺️
23/27 anonim válasza:
Az első két trimeszterben megoldottam a szokásos módon, zuhanyzás közben. Látni nem láttam sokat, de rutinból ment. A harmadikban fekve volt a legkönnyebb, és a legalaposabb is. Kádba feküdtem, talpas tükröt használtam, abban láttam is, mit csinálok.
24/27 anonim válasza:
34 hetes vagyok, a kádban ülve, tapintás útján oldom meg kicsi borotvával, nagyon gyorsan. Kb 4 naponta. Amúgy is csak hajat mosni fekszem be a vízbe, ezután joheta gyors borotva, max 5 percet merek kádban tölteni és nem is kellemes többet, mert ugye a nekem kellemes hőmérsékletű fürdővíz nem javasolt terhesen. Épp langyos amiben el merek tölteni így pár percet. Ez a harmadik terhességem, a másik kettővel is ez vált be.
25/27 anonim válasza:
Simán. Emlékszem hogy kell, 16 éve csinálom 🤷🏼♀️ Kitapogatom, az érzékeny részeket (pl csiklo) eltakarom az ujjammal hogy véletlen se vághassam meg. Ennyi.
26/27 anonim válasza:
Aki a gyantat kérdezte. En pl allergiás vagyok rá, szoval nekem nem opció.
27/27 khniki válasza:
Nem tudtam. Elmentem gyantáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!