Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Ti mivel szoktátok...

Lányok! Ti mivel szoktátok szőrteleníteni a nemi szerveteket?

Figyelt kérdés
Én borotválni szoktam, de kipattog tőle ott a bőröm, és ez nagyon irritáló számomra. A gyanta az nagyon fáj? Vagy valami ötlet?

2018. júl. 21. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Szia! En nagyon sokaig borotvaltam,de folyton irritalt volt a bőröm. Aztan gyantara valtottam, igy egy honapban egyszer eleg foglalkozni a dologgal. Nagyon fajt eloszor, utana kicsit kevesbe. Ritkult, vekonyodott tole a szőröm. Megéri a fajdalom :) 22l
2018. júl. 21. 22:41
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Én is borotválom, és közvetlenül utána bepanthen kenőccsel kenegetem, így nem pattog ki. Próbáld ki. A gyantát nem merném kipróbálni, iszonyatosan fájna elég erős a szőrzetem és, na attól pattogna ki igazán.
2018. júl. 21. 22:42
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
1. Vagyok, nekem is erős (volt. Mar 4 alkalom utan kb fele annyi ha a dússágot nezem), es nekem is irritalt volt eloszor, de a kamilla csodakra kepes, szep, pöttymentes lesz 2. Napra már 😊 en nagyon ajanlom, ha jo a szakember szerintem nem csalódnátok:)
2018. júl. 21. 22:48
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Rengeteg kérdésnél írtam már meg, hogy jó minőségű borotvával, borotvahabbal/géllel, illetve ha jól feláztatod a szőrt, akkor elkerülhető az irritáció és a kipattogás. A gyanta is ugyanúgy irritálhatja a bőröd.
2018. júl. 21. 23:37
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
Én a gyantára esküszöm, de az is okoz irritációt, ha rosszul csinálják.
2018. júl. 22. 00:55
 6/8 anonim válasza:
80%
Szerintem a gyanta, csak azoknak való, akiknek már eleve ritkább, és gyengébb szőrzetük van, a fekete mindenhol szőrős nőtársaiknál. Nyilván mindent meglehet szokni, az alsó karomon lévő szőrzetet, ami 10 éves korom óta 10 centis, és a hónaljamat, gyantáztatom Ehhez is kellett pár alkalom, már nem fáj, viszont, hogy a nunimat megnyúzassam, na nem, az biztos nem. Szóval nálam maradt a jó öreg bevált borotva.
2018. júl. 22. 02:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is borotválom, de nekem iszonyú erős és rengeteg van.
2018. júl. 22. 12:18
 8/8 anonim ***** válasza:
A környékét gyantázom otthoni hideggyanta csíkokkal, az érzékenyebb részeket borotválom. Youtubeon elég sok sztriptíztáncos lány csinált ilyen videókat, hogy ők hogyan csinálják, a babaolaj nekem is jól bevált, előtte fel kell puhítani a bőrt, utána pedig arcszeszt használok (illatmentes is kapható). Kicsit csíp, de ha utána hidratálok minden oké.
2018. júl. 22. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!