Amíg kisebb volt a hasam simán ment a borotválás.Utánna volt 1x a terhesség vége felé,hogy tükör segítségével-párom tartotta a tükröt-megoldottam.Azért nem borotválkoztam mert teli volt a nemi szervem visszerekkel és féltem hogy a borotvával megvágom ezeket az ereket.Ha nem lett volna akkor valószínűleg heti 1x ezzel a tükrös megoldással borotválkoztam volna. Egyébként a kozmetikusom mesélte hogy rengeteg terhes nő jár hozzá intim gyantára .Sokan direkt az utolsó napokra is kérnek időpontot hogy a kórházban ne nyúljanak hozzájuk borotvával.
2019. dec. 31. 22:21
12/27 anonim válasza:
Ugyan még csak tervezzük a gyereket, de gyantáztatni nem lehet terhesen? Olyan gyakran látom itt ezt a kérdést, mintha ez valami ördögtől való dolog lenne.
2019. dec. 31. 22:53
13/27 anonim válasza:
Nem ördögtől való. Csak van aki ezzel is szív pl én. Kétszer mentem el gyantáztatni és konkrétan lett rajtam vagy 20 szemölcs. Azt mondta a kozmetikus, hogy ilyenkor le van gyengülve az immunrendszer nem ajánlja megsérül a bőr egyből elszabadulnak a vírusok.
2019. dec. 31. 23:02
14/27 anonim válasza:
Nem kozmetikus hanem bőrgyógyász. Bocsi elírtam
2019. dec. 31. 23:02
15/27 anonim válasza:
Én tükörből megoldottam,de nem volt könnyű.😅
2019. dec. 31. 23:23
16/27 anonim válasza:
Én annyira súlyosan nagyvèna kompressziós voltam kb a 30. héttől, hogy az utcán is rosszul lettem és kórházba kerültem onnan a 32. héten. Majdnem ott helyben megcsászároztak, mert leesett hanyattfekve a magzatom pulzusa. Az ultrahang vizsgálatokat sem bírtam úgy végigfeküdni még könnyített pózban sem, hogy ne szakadjon rólam a víz és sötétüljön el a világ, az egyiken hánytam is emiatt.
Szinte sehogy se bírtam feküdni, pár héten belül ülve is ájuldoztam. Súlyosan vérszegény is voltam. Járkáltam és ide oda ficeregtem mint a tojósgalamb.
Ebben a helyzetben nem voltam túl motivált a gyantáztatásban. Vagy inkább lexartam 😁 szexelni úgy se tudtunk mert minden szóba jövő pózban fulladtam.
2019. dec. 31. 23:24
17/27 anonim válasza:
Az utolsó időszakban a lehetetlennel volt határos a dolog, így lemondtam róla. Nem dőlt össze a világ.
2019. dec. 31. 23:51
18/27 anonim válasza:
Hármas ikres terhesen is le tudtam borotválni 34 hetesen. De előtte szigorú ágynyugalomra voltam ítélve 2 hónapig a kórházban, így akkor szőrös voltam. Csak pisilni és extrém gyors zuhany erejéig kelhettem fel. Sőt 1 hétig még ennyire sem, akkor ágytálaztak, így a borotválás elmaradt.
2020. jan. 1. 01:31
19/27 anonim válasza:
Kis tükörből, nem ment könnyen a terhesség vége felé, de megoldottam.
2020. jan. 1. 01:38
20/27 anonim válasza:
Persze
1. Terhesség alatt a szülés napján a vajúdás alatt is simán ment.
Most 33 hetesen kicsit nehezebb..
Egy részen a hasam alatt / más a formája a hasamnak, mint elsőre volt../
De tapintás alapján minden megy...normál esetben sem kell a szemem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!