Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valóban lehet összefüggés a...

Valóban lehet összefüggés a terhességi tünetek, kívánt ételtípusok és a baba neme között?

Figyelt kérdés
Olyan sok babonát hallani ezzel kapcsolatban, én is megkaptam, hogy hányós vagyok és édességet kívánok, biztos kislány lesz (még nem tudni egyébként). Lehet ennek bármi valóságalapja? Nálatok hogy volt?
2019. dec. 31. 08:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%

Nincs.

1.babánal csokit kívantam csokival, fiú lett.

2.babánal hus hússal, ő is fiú.

2019. dec. 31. 10:06
 12/16 anonim ***** válasza:
70%

Első baba fiú: hánytam, sósat kívántam, pl ropi, sajtos tallér, és a kovászos uborkát ettem kilószámra.

Második lány: vele is hánytam, édeset kívántam, literszámra ittam a narancslevet, és annyi gyümölcsöt egész életemben nem ettem mint a terhesség alatt. :D

2019. dec. 31. 10:27
 13/16 anonim ***** válasza:
60%
Pont ugyanannyi mint a hajszín és az Iq között... :D
2019. dec. 31. 11:45
 14/16 anonim ***** válasza:
68%

Nem hánytam, "hegyes" volt a hasam, állandóan a gzmicukrot ettem sajttal, dinnye, citromos alkohol mentes sor.

Kisfiam lett 😊

2019. dec. 31. 15:11
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálam bejött. Az első terhességemalattegyszer hánytam és paradicsomokat ettem egymás után 4-5öt nagyon sósan. Fiú lett :)

Másodiknál már teszt előtt hányingerem volt és fent volt a savam ami amugy soha nincs. Akkor 3-4hetet végighánytam ütes pirítóson éltem. Kislány lett.

Most újra babát várok, bár még csak 7hetes vagyok de semmi nem érzek ami rossz lenne és csak sósat ennék... feta sajtot 1000x :) bízom benne, hogy fiú lesz.

2019. dec. 31. 21:28
 16/16 anonim ***** válasza:
85%
Csak tudnám hogy aki leírja a saját tapasztalatát,az miért van lepontozva... Biztos jobban tudjátok hogyan volt!
2020. jan. 1. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!