Valóban lehet összefüggés a terhességi tünetek, kívánt ételtípusok és a baba neme között?
Nincs.
1.babánal csokit kívantam csokival, fiú lett.
2.babánal hus hússal, ő is fiú.
Első baba fiú: hánytam, sósat kívántam, pl ropi, sajtos tallér, és a kovászos uborkát ettem kilószámra.
Második lány: vele is hánytam, édeset kívántam, literszámra ittam a narancslevet, és annyi gyümölcsöt egész életemben nem ettem mint a terhesség alatt. :D
Nem hánytam, "hegyes" volt a hasam, állandóan a gzmicukrot ettem sajttal, dinnye, citromos alkohol mentes sor.
Kisfiam lett 😊
Nálam bejött. Az első terhességemalattegyszer hánytam és paradicsomokat ettem egymás után 4-5öt nagyon sósan. Fiú lett :)
Másodiknál már teszt előtt hányingerem volt és fent volt a savam ami amugy soha nincs. Akkor 3-4hetet végighánytam ütes pirítóson éltem. Kislány lett.
Most újra babát várok, bár még csak 7hetes vagyok de semmi nem érzek ami rossz lenne és csak sósat ennék... feta sajtot 1000x :) bízom benne, hogy fiú lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!