Lehet összefüggés abban, hogy ha valaki dohányzik a huszonvalahányadik hétig, akkor nyugtalan lesz a gyermeke?
Ezt mi nem tudjuk megmondani neked.
Viszont ami tény: nem feltétlenül most lesz jele a dohányzásnak.
Ismerősöm gyereke mai napig beteges, mindenre allergiás, sokszor lázas betegsége van stb. És még kicsi, nem jár iskolába, még nem derült ki, hogy mentális baja esetleg van-e.
Ismerősöm 26 hetesen vette észre, hogy gyereket vár(menstruált). Ivott is néha, dohányzott is néha. Kicsit korábban szült, 34 hetesen, de a gyereke ritka nyugodt természetű, korán beszélt, korán járt, okos kis 4 éves már.
Szerintem nincs összefüggés a kettő között.
:) köszi 1. Nem dohányzom es még nem is szultem meg. De koszi a bizalmat. Egy bnom vagy inkabb ugy mondom ismerősöm van igy. Nekem tok fura ha igy nala vagyok hiába teszi le a babat, hiába játszunk vele, nyugtalan csapkod. Sír. Amúgy mar 7honapos. Nem alszik, nekem tok fura. Van sok masik ismerősömnek kisbabaja es ennyire egy sem nyugtalan. En is mondtam neki, hogy ha szoptat akkor nem eleg az a 15 óra gy kiürüljon a nikotin belőle. De azóta elapadt a teje.
Csak elviekben érdekelt.
Én úgy tudom, hogy a magzat lehet nikotinfüggő és nyilván, ha később sem tud hozzájutni, akkor a megvonási tünetektől lehet nyugtalan...
Szoptatási tanácsadók szerint az esetek nagy-nagy százalékában a tej kereslete-kínálata igazodik egymáshoz, szóval ha csak nem balesete volt, műtétje, vagy traumája, sajnos a szoptatásnál sem tett meg mindent a babáért... :-/ Sajnálom a picit...
29/L 39 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!