Valóban lehet összefüggés a terhességi tünetek, kívánt ételtípusok és a baba neme között?
Szerintem nincs, de nálam bejött a nagykönyv. Első terhességemet végig hánytam, és süteményt kívántam állandó jelleggel, pedig nem igazán szeretem a sütit. Lány lett.
A második terhességemnél a 8. és a 10. hét között hánytam intenzíven, utána néha-néha, 16. héten meg is szűnt a hányás, és folyamatosan sült krumplit ketchuppal kívantam. Fiú lett.
Nálam nem vált be. Egyetlen egyszer sem hánytam, se nem émelyegtem. Mindent eszek, semmit nem kívánok jobban, vagy kevésvé mint ezelőtt. Bár most a narancs meg a mandarin nagyon megy, de az télen szokott is. Kislányunk lesz.
Azt mondják genetika is. Anyumnak 2 lánya 1 fia van, soha nem volt rosszul, öcsémnél volt sok sava már a vége felé. Nővéremnek 2 fia van, semmi baja nem volt sosem.
Ezek szerint mi szerencsések vagyunk ilyen téren.
Vegig hanytam a 25.hetig, borzasztó volt.
Énis azt hallgattam,higy biztos kislány... fiam lesz :)
Nincs
Édességet kívánok és kívántam
Egy fiú egy lány
Hányinger nuku
Ugyanott fekvő méhlepénnyel a hasam tök más...de nem klasszik mendemonda fiús lányos, csak más
Nem kívántam semmit (a kívánóság meg éjszaka férj ugráltatás boltba szerintem csak hiszti) nem hánytam sosem, 1 lány 2 fiú.
A babona attól babona hogy nem igaz.
Szerintem sincs a baba neméhez köze viszont azt tapasztaltam saját gyerekemen és a családon, ismerősi körön belül is, hogy a baba ízléséhez viszont van köze. A fiam szinte mindenevő, de a káposztafélék és a karfiol nem barátai. A káposzta egyéni érzékenység miatt. A mai napig nem eszi meg, de legalább már bírja ha belefő pl levesbe. A karfiolt pedig nem szereti, ami vicces, hogy a terhességem alatt egyetlen egyszer hánytam, éspedig karfiolt. Pedig én imádom.
Húgom a tökfőzeléket utálja mégis mikor a lányával volt terhes muszáj volt ennie, a gyerek meg szereti. És még nagyon sok ilyet ismerek. Ebben kicsit jobban hiszek, mint a nemhez kötődő dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!