Terhes lettem 19 évesen. Jó ötlet megtartani?
A párom 21 éves, mindketten végzősök vagyunk. Nyakunkon a vizsga is. Bár annyira nincs szívem elvetetni, mert még is csak bennem növekszik egy baba, és az a tudat hogy itt van egyszerűen csodával tölt el.
A párom ki tart mellettem, a szüleim is tudják már. Rám bízták a döntést, akárhogy is döntök támogatnak. De most hogy nemsokára jönnek a vizsgák, félek hogy a sok stressz negatív hatással lesz a babára. Tudom most hülyének néztek, de minden anyának fontos az hogy a gyermeke egészséges legyen.
Igen, ezért is vagyok patthelyzetbe.
Tudom hogy mindkettő nagyon megviselne, egyszer biztos össze omlanék miatta.
Nagyon boldog vagyok hogy ő már itt van, de stresszel is tele vagyok.
Összevissza beszèlsz. Nem bántásból. Olvasd vissza magad, valamelyik közlésed önbecsapás.
"Nagyon boldog vagyok hogy ő itt van"
" a szórakozásnak élek"
" ha elvetetem a stressz miatt elbukom a vizsgát"
"Minden anyának fontos..."
" amikor kimondtam hogy elvetetem, megkönnyebbültem"...
Utolsó te hol élsz?
Én egyáltalán nem írtam hogyha elvetetem akkor megkönnyebbülők.
Csak egy csomó aggodalom van bennem, és ezeket próbálom le írni.
Szerintem ne tartsd meg... fiatalok vagytok még. Nőljön fel majd a babád akit vársz és szeretnél rendes családban.!
Ha máshogy döntesz és megtartod mégis majd rájössz, hogy a gyerekednél semmi és senki nemtud nagyobb örömet okozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!