Terhes lettem 19 évesen. Jó ötlet megtartani?
A párom 21 éves, mindketten végzősök vagyunk. Nyakunkon a vizsga is. Bár annyira nincs szívem elvetetni, mert még is csak bennem növekszik egy baba, és az a tudat hogy itt van egyszerűen csodával tölt el.
A párom ki tart mellettem, a szüleim is tudják már. Rám bízták a döntést, akárhogy is döntök támogatnak. De most hogy nemsokára jönnek a vizsgák, félek hogy a sok stressz negatív hatással lesz a babára. Tudom most hülyének néztek, de minden anyának fontos az hogy a gyermeke egészséges legyen.
Lépj túl azon hogy egy baba cuki.
Igen, az.
De a cukiság kevés mikor pelenkát, meg gyógyszert kell venni.-engem is támogattak a szüleim amíg fősulira jártam, de nekem ciki lett volna pénzt kérni pelenkára...
A cukiság szünetel amikor éjszaka óránként kel-akkor is ha neked épp másnap vizsgád van.
Gondold át- onnantól nincs bulizás, nincs kettesben töltött hétvége, nincs lazulós szombat...
Na már paramami vagy, vagy csak túl fiatal... Mi baja lenne attól h vizsgázol es stresszelsz? Ne gyere netes cikkekkel, hogy így nem jó a babának a stressz,meg úgy nem jó. Az nem ilyen kis dologra vonatkozik.
Amúgy én tuti nem tartanám meg. Értem én amit érzel.. De jesszus, hiába voltam érettebb a koromnál fogva... Még sok dolgt kellett megtapasztaljak. Meg éljek, dolgozzak, legyen hátterem. Nyilván fel lehet nevelni a gyereket... De nem lenne nekem a vágyam 19 évesen ennyire lekötni magam.. Ja meg hiába nagy a szerelem, vagy érett a párom a korához képest, meg régóta vagyunk együtt... Még egy 30 éves is feladja sokszor az apaságot...
De azt is figyelembe kell venni, hogy én tovább szeretnék tanulni.
Őszintén leirom nem most szerettem volna az anyu szerepet játszani.
Bennem nem csak a cukiság van, hogy jaj így meg úgy. Már az sincs bennem.
A barátom ki áll mellettem, de tudom hogy erre ő se számított. Nem tudom mennyire lenne képes nekem besegíteni, mert én egyedül biztos nem bírnám végig csinálni. Ő meg jelenleg inkább a szórakozásnak él(ahogyan én is) és a hobbijának.
Fogamzásgátló mellett lettem terhes, ami kicsit meg is lépett hogy így teherbe estem.
Én szívem szerint elvetetném, de legbelül érzem hogy nagyon megbánnám.
Tudom hogy nagyon makacs vagyok, de ha úgy döntök elvetetem meg is fogom tenni.
Csúnya dolog erről beszélni de ez lenne a leghelyesebb.
Ezt már megbeszéltem a szüleimmel is, akik inkább a megtartás fele hajlanának.
Én inkább attól tartok, hogy az abortusz miatt akkora bűntudatom lesz hogy rá megy majd a vizsgára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!