Miért jó ötlet megtartani a magzatot a terhes nőnek ha nem akarja?
Down kóros lett volna a születendő babánk, de elvetettük. Nem lettünk volna képesek felnevni, a nagyobb testvérétől vette volna el a figyelmet erőt. Ameddig lehetett dolgoztam, kisbaba mellett is.
Minden nap egy down kóros kisfiúval találkozunk a vonaton. Az anyukát elhagyta a férje, gyereket nem látogatja. Nagyszülőknél laknak, abból állnak a napjai, hogy fejlesztésre orvoshoz viszi a gyereket :(
Mi a férjemmel a kórházban gondoltuk meg magunkat, pedig már mentem volna be a kaparásra. Életem legjobb döntése volt. A fiam azóta már nagykorú.
Pedig ugyanolyan okokat tudtunk felsorolni a halála mellett, mint ahogy itt teszi minden halálpárti.
Ja és sérülten született, tíz éves koráig hordtam fejlesztésre, mégsem éreztem úgy, hogy bármelyik tesótól elvettem volna szeretetet vagy időt.
Tehát már nagykorú és szakmája is van. Na ezért vagyok életpárti, mert keresztül mentem azon, amin más, csak hogy én láttam élőben, hogy kit akartam megölni, mivel a fiam akkor is ő volt, mikor hat hetesen elkezdett dobogni a szíve, hisz ez az abortusz feltétele, hogy teljesen biztosan éljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!