Kérlek írjatok méreteket, mert meg vagyok ijedve,34 hetesen a BPD 88 mm és azt mondta a védőnő, hogy 36 hetesnek felel meg. Nem nagy ez? Jácint
Figyelt kérdés
Igazából attól félek,hogy az egyik ismerősömnek 8 hónapossan vették észre,hogy 2 cm-el nagyobb a babafeje.Most császározzák és utánna műtik a picit.Kérlek írjátok meg,hogy nektek milyen méreteitek vannak.Előre is köszönöm a válaszokat.Nagyon ideges vagyok.Pláne így ,hogy a védőnő is ezt mondta.2008. nov. 18. 20:51
11/14 anonim válasza:
Szia! Az én babám: BPD: 89 mm THQ: 104 FL: 61 mm. Ezek a méretek a 33 héten voltak nálunk. Nincs a méretekkel semmi baj, nekem tökéletesen egészséges babám született. De ne számíts kis babára, az enyém 4300 grammal született. A tiéd is 4000 gramm körül lesz biztosan, de ne bánd. Sokkal könnyebb bánni vele, mint egy pici babával. Nagyon szép izmos teste van, és szép a buksija is. Mindenki megdícséri. Kívánok neked is szép babát!
12/14 anonim válasza:
A 22.30-as vagyok. Majd írd meg ide légyszi, mekkora súllyal született a babád, ha már kibújt a pocidból! És ne aggodalmaskodj!
13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm és meg fogom írni.
Üdv mindenkinek.Remélem egészségesek leszűnk mindannyian és más nem számít.
2008. nov. 19. 19:56
14/14 anonim válasza:
Én ma voltam UH-on, 34+2 hetes a kisfiam.
BPD: 96mm
TAD: 90mm
SÚLY: 3100g
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!