Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kérlek írjatok méreteket,...

Kérlek írjatok méreteket, mert meg vagyok ijedve,34 hetesen a BPD 88 mm és azt mondta a védőnő, hogy 36 hetesnek felel meg. Nem nagy ez? Jácint

Figyelt kérdés
Igazából attól félek,hogy az egyik ismerősömnek 8 hónapossan vették észre,hogy 2 cm-el nagyobb a babafeje.Most császározzák és utánna műtik a picit.Kérlek írjátok meg,hogy nektek milyen méreteitek vannak.Előre is köszönöm a válaszokat.Nagyon ideges vagyok.Pláne így ,hogy a védőnő is ezt mondta.
2008. nov. 18. 20:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 32 hetesen BPD: 84 mm, ehhez képest alig nagyobb a tied. Nekem azt mondták, hogy egy héttel nagyobb a koránál.

De ez mind nem számít, minden babának más a fejlődési üteme, és úgyis akkor születik majd meg, amikor akar, és addigra teljesen normális méretű csecsemő lesz!!

Ne izgulj!!

2008. nov. 18. 21:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen átlagos a babád mérete, nyugodj meg..itt tudod ellenörizni. A méret mellé van irva zárójelben h mennyi a norm eltérés.

[link]

Nekünk 85 volt a 32.héten, és 92 a 36.héten, és fiú lesz ez is számit.

Sok boldogságot kivánok 38hetes kismami.

2008. nov. 18. 21:14
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már 33 hetesen 88mm volt a BPD. Most 37 hetes vagyok és 92mm. Mindig azt mondták az UH-n is meg a dokim is hogy ezek teljesen normál értékek. Inkább higgyünk az orvosnak, mint a védőnőnek, nem? Kérdezd majd meg az orvosod és meg fog nyugtatni. :-) Boldog babavárást!
2008. nov. 18. 21:17
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Jaj ezek a védőnők......

Nos, aggodalomra nincs okod, mert a kicsidnek nagyon jó a BPD-je. A BPD a 34 héten 77-90 között tekintednő normálisnak.

Nekem mindkét fiamnak 85 volt a 34 héten.

Szép szülést, és ne idegeskedj!

2008. nov. 18. 21:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia ! Én 36 hetesen voltam ultrahangon és 102 mm volt a fejkörfogat, nem mondta a doki hogy kóros...szerintem ez nem nagyon számít, bár engem is kicsit nyugtalanit mert minden kismamaoldalon kisebbet irnak egy centivel...

Miért kellett műteni a babát akit írtál????

37 hetes kismama

2008. nov. 18. 21:23
 6/14 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon köszönöm a megnyugtató válaszaitokat és nekem is az a véleményem,hogy a doki csak jobban tudja ,hogy helyes-e?Biztos szólt volna ha nem jó.

Minden kismamának boldog ,egészséges terhességet és szerencsés szülést kívánok.

Üdv

2008. nov. 18. 21:25
 7/14 anonim ***** válasza:

azaz a fejátmérő, bocsi

utolsó vAGYOK

2008. nov. 18. 21:26
 8/14 A kérdező kommentje:

Egy hete vették észre,hogy nagyobb a feje búbja mint az arc része és már pesten vannak.Nem tudni,hogy miért,de azonnal műteni kell ahogy megszületik hanem agyvérzést kap.Bocsi.Ti ne izguljatok de én ezen nagyon kibuktam pláne hogy még a védőnő ma mondta ,hogy 2 héttel nagyobbnak számít.Persze ,hogy rögtön rosszra gondol az ember.Azért írtam ide ,mert rájöttem,hogy itt sok a segítőkész,megnyugtató ember.

Még egyszer köszönöm mindenkinek és szívből kívánok minden jót.

2008. nov. 18. 21:30
 9/14 A kérdező kommentje:

Utolsónak írom,hogy ezeket olvassa el amiket nekem írtak mert nagyon hasznos és meg fog nyugodni ,semmi baj nem lessz.mertz akkor szóltak volna.

Jó egészséget

2008. nov. 18. 21:32
 10/14 anonim ***** válasza:

szia ! utolsó vagyok...próbálok pozitív dolgokra gondolni, meghogy csak nagy a babám...

Szép szülést egészséges kisbabát mindenkinek!!!

2008. nov. 18. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!