Kérlek írjatok méreteket, mert meg vagyok ijedve,34 hetesen a BPD 88 mm és azt mondta a védőnő, hogy 36 hetesnek felel meg. Nem nagy ez? Jácint
Nekem 32 hetesen BPD: 84 mm, ehhez képest alig nagyobb a tied. Nekem azt mondták, hogy egy héttel nagyobb a koránál.
De ez mind nem számít, minden babának más a fejlődési üteme, és úgyis akkor születik majd meg, amikor akar, és addigra teljesen normális méretű csecsemő lesz!!
Ne izgulj!!
Teljesen átlagos a babád mérete, nyugodj meg..itt tudod ellenörizni. A méret mellé van irva zárójelben h mennyi a norm eltérés.
Nekünk 85 volt a 32.héten, és 92 a 36.héten, és fiú lesz ez is számit.
Sok boldogságot kivánok 38hetes kismami.
Jaj ezek a védőnők......
Nos, aggodalomra nincs okod, mert a kicsidnek nagyon jó a BPD-je. A BPD a 34 héten 77-90 között tekintednő normálisnak.
Nekem mindkét fiamnak 85 volt a 34 héten.
Szép szülést, és ne idegeskedj!
Szia ! Én 36 hetesen voltam ultrahangon és 102 mm volt a fejkörfogat, nem mondta a doki hogy kóros...szerintem ez nem nagyon számít, bár engem is kicsit nyugtalanit mert minden kismamaoldalon kisebbet irnak egy centivel...
Miért kellett műteni a babát akit írtál????
37 hetes kismama
Nagyon nagyon köszönöm a megnyugtató válaszaitokat és nekem is az a véleményem,hogy a doki csak jobban tudja ,hogy helyes-e?Biztos szólt volna ha nem jó.
Minden kismamának boldog ,egészséges terhességet és szerencsés szülést kívánok.
Üdv
azaz a fejátmérő, bocsi
utolsó vAGYOK
Egy hete vették észre,hogy nagyobb a feje búbja mint az arc része és már pesten vannak.Nem tudni,hogy miért,de azonnal műteni kell ahogy megszületik hanem agyvérzést kap.Bocsi.Ti ne izguljatok de én ezen nagyon kibuktam pláne hogy még a védőnő ma mondta ,hogy 2 héttel nagyobbnak számít.Persze ,hogy rögtön rosszra gondol az ember.Azért írtam ide ,mert rájöttem,hogy itt sok a segítőkész,megnyugtató ember.
Még egyszer köszönöm mindenkinek és szívből kívánok minden jót.
Utolsónak írom,hogy ezeket olvassa el amiket nekem írtak mert nagyon hasznos és meg fog nyugodni ,semmi baj nem lessz.mertz akkor szóltak volna.
Jó egészséget
szia ! utolsó vagyok...próbálok pozitív dolgokra gondolni, meghogy csak nagy a babám...
Szép szülést egészséges kisbabát mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!