Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól nem lesz koraszülött?...

Mikortól nem lesz koraszülött? Valaki írna nekem egy tuti dátumot, amikortól már nem az?

Figyelt kérdés

December 23-án 32+3-nál vagyok. Pontosan hányadikán mondhatom, hogy már biztosan nem korababa?

A betöltött 36 hét a határ, vagy a betöltött 37? Vagy a harminchatodik? Harminchetedik?

Számít a súlya?

Amiatt kérdem, hogy pl a kórházból hazaengedik-e pont a határon született babát, vagy ráfogják, hogy koraszülött?

2019. dec. 23. 12:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én tulhordtam a kisfiam és 4kilo felett született még is bent volt a PICen 3 hétig mert elvolt zárodva az orrjárata és megkellett műteni :/ én is agyaltam sokat ezen főleg mikor olyan 25-26hetes terhes voltam hogy nehogy a PICre kerüljünk hát a koraszülés miatt nem de más miatt sajnos odakerültünk :(
2019. dec. 23. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!