Hogy 'éltétek túl' a terhesség első 12hetét?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a túlaggódásra, félelem a vetéléstől.2019. dec. 17. 10:36
11/16 anonim válasza:
Szerintem alapgondolkodás kérdése is. Bennem fel sem merült tudatosan, hogy elvetélhetek. Örültem a jövevénynek. Nem stresszeltünk rá. A rosszullétek kínoztak, de most az utolsó hónapot visszacserélném az első 3 hónapra 🙈
12/16 anonim válasza:
Lazán, nem idegeskedtem. Felesleges
13/16 anonim válasza:
nekem volt egy vetélésem (missed ab-om) tavaly nyáron, úgyhogy elég rosszul viseltem, de erős tüneteim voltak, és így bár fizikailag nem voltam túl jól, megnyugodhattam, hogy jó eséllyel minden ok bent :) (a missed ab-bel végződő terhességem az 5. héten halt el és addig semmilyen tünet nem jelentkezett)
14/16 anonim válasza:
Nem kellett túlélni. Nem volt semmilyen tünetem, egy kósza megszédülés sem, és imádtam azt a pár hetet, amíg csak a mi kis titkunk volt a férjemmel és senki más nem tudta. 4 álomterhességemből született 4 álombabám. 😊
15/16 anonim válasza:
5 hetesen vérezni kezdtem. 6 hete fekszek...még 1 hetem van a 12. hétig, de sajnos csak 27-én lesz a következő vizsgálat. Rettentő nehéz nekem, mintha már egy örökkévalòság lenne, folyamatos émelygéssel, puffadással, gyengeséggel kombinálva. Bevallom sokat sìrok már, hol az állapotomtòl hol az aggòdástòl. Nekem ez valòban tùlélés. Eddig sűrűbben voltak ultrahangok a vérzés miatt az elején hetente, addig valamivel jobb volt mert caak 7 napot kellett kibìrni, hogy megtudjam mizu odabent.
16/16 anonim válasza:
Sziasztok. Sajnos tavaly nekem is volt egy missed ab-om,10.hétben tudtam meg,hogy 8hetesen elhalt,semmilyen tünetem nem volt,semmi rosszullét. Akkor egy másik országban kezdtünk új életet,így a családalapítás váratott magára,de szombaton ismét pozitívat teszteltem :) sajnos az aggódást nem tudom elengedni,persze nem görcsösen stresszelek,de sajnos bennem van,hogy mi van ha megint.. kitartást mindenkinek és jó egészséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!