Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy 'éltétek túl' a terhesség...

Hogy 'éltétek túl' a terhesség első 12hetét?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a túlaggódásra, félelem a vetéléstől.

2019. dec. 17. 10:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Na, erre én is kíváncsi vagyok, két nap múlva megyek orvoshoz, és halálfélelmem van állandóan :(
2019. dec. 17. 10:38
 2/16 A kérdező kommentje:

Az orvosok mindig azt mondják, ha mennie kell, akkor úgy is elmegy.. Engem ez cseppet sem vigasztal. Sőt, morbidnak tartom, hiába ez az igazság, cseppet sem megnyugtató.

Hétfő óta itthon vagyok barnázással.. Ágynyugalom, ami megengedett, szóval elég nehéz 5hét lesz, de MINDENT A CÉL ÉRDEKÉBEN!

szorítok neked kedves első!

Hány hetesen mész?

2019. dec. 17. 10:41
 3/16 anonim ***** válasza:
Nagyon nehezen, folyton hánytam, aztán a következő trimeszter még rosszabb volt, a hányás mellé bejött a fejfájás is, az igazat megvallva,a babával nekem nem volt erőm foglalkozni. Vetélés? Eszembe se jutott.
2019. dec. 17. 10:41
 4/16 anonim ***** válasza:

Hát, nekem szerencsém van, mert baj nincs igazából, sőt az enyhe émelygésen túl nincs baj, sajnálom ami veled történik :( Kitartás.

6-7. hét között, az utolsó menses alapján 6. hét kereken, de rövidebbek a ciklusaim és 99%, hogy előbb fogant. Az ünnepeket viszont nem mertem megvárni, volt már egy kémiaim, azért vagyok ennyire para.

2019. dec. 17. 10:43
 5/16 anonim ***** válasza:
81%
Úgy voltam vele, ha a baba elmegy, annak oka van, ha egészséges, akkor megmarad. Innentől csak akkor lehetett volna baj, ha én aggódok miatta úgyhogy nem aggódtam. Boldogan és félelem nélkül vártam. Persze nyilván máshogy állok hozzá, ha egy másik terhességi tragédia előzte volna meg, de szerencsére sosem volt ilyen.
2019. dec. 17. 10:44
 6/16 A kérdező kommentje:

Én kereken 6hetesen mentem, akkor még nem láttak semmit, de 6nap után már igen, ezért csak azt mondom, h ha az első alkalommal nem nyugtatnak meg, ne keseredj el!

Rosszullétem szerencsére nincs, csak nagyon lassan tellik az idő. :(

Sok sikert mindenkinek! :)

2019. dec. 17. 10:46
 7/16 anonim ***** válasza:
56%

:))) Köszi, próbálok számítani rá, remélem azért valami biztatót látunk :) Próbálok arra gondolni, hogy unokatesómnak 8. héten sem láttak semmit, már küldeni akarták missed ab befejezésre, aztán azóta kétéves múlt a fia, és pont karácsonykor látták hogy mégis van :)

Hajrá nektek is :)

2019. dec. 17. 11:09
 8/16 anonim ***** válasza:
75%

Az első 12 hét volt a legkönnyebb, mert egyáltalán nem voltam rápörögve, úgy voltam vele, hogy na 3. hónapban összejött, ez azt jelenti, hogy mindketten egészségesek vagyunk, így ha baj is történik, még sok lehetőségünk lesz. Semmi baj nem történt, sőt, egyetlen egyszer sem voltam rosszul. Utána kezdtem izgulni a 20 hetes UH előtt, meg most a 31 hetes UH előtt, de felesleges volt ez is, mert minden rendben a babával.

Ez a harmadik trimeszter az, amit kevésbé bírok...

Nem bírok aludni, minden alvópóz 10 perc múlva kényelmetlen, plusz tízpercenként pisilnem is kell.

Nagyon fáj a rekeszizmom, ahogy növekszik a baba, tegnap jéghideg unicummal borogattam (csak kívülről :D).

Jelenleg ülök az asztalnál és nem kapok levegőt rendesen, mert már nincs helye a tüdőmnek...

És még van 2 hónap. Nem tudom hogy fogom bírni.

Az tartja bennem a lelket, hogy itt mocorog a baba, és már nagyon erős :D

2019. dec. 17. 11:39
 9/16 anonim ***** válasza:
Imádtam. Persze jobb volt onnantól, hogy éreztem őket, de én egyikkel sem aggódtam túl az elejét sem, valahogy éreztem, hogy rendben lesz minden. Rendben is volt. 😊
2019. dec. 17. 11:43
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok biztatást, bennem biztos azért van ekkora félelem mert az első alkalommal nagyon rámijesztettek. Nekünk elsőre összejött, nagyon szeretnénk gyereket, bízom a legjobbakban. :) jó hogy vannak sorstársak, így ebből sok erőt meríthetek. :)

Nagyon kemény lehet amin most keresztül mész (utolsó) én 7hónaposan fogok férjhez menni, az esküvőt lightosan már 1,5 éve tervezzük.. Nem tudom, ha én is hasonló cipőben fogok járni akkor hogy fogom bírni. 🤔🥴

Sok erőt mindenkinek! És boldog babavárást. :) 😍

2019. dec. 17. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!