Más is érezte ezt? Lehet érezni a terhességet az első pillanattól? A fognantatás pillanatától?
Szóval össz-vissz 1 hónapja probálkozunk a párommal a baba projekttel, inkább Ő az aki kettőnk közül jobban rá van stresszelve, én alapból lazabb természetű ember vagyok.
A lényeg, hogy 29.én kellet volna megjöjjön, de nem jött, és még nyoma sincs. Tesztet csináltam de negatív.
A LÉNYEG, hogy vasárnapi együttlét utan, mintha görcsöket éreztem volna, es a ma reggeltől erzékeny a jobb alhasi tályékom. Létezik, hogy megérezze az ember a beágyazodást, vagy, hogy első pillanattól fogva tudja hogy terhes?
2 hét múlva megyek a dokihoz, szóval akkor úgy is kiderül de csak a kiváncsiság kedvéért :)
Nem lehet érezni. Csak szeretné az ember és ilyenkor mindent beképzel.
Az első tünetek is kb pár nappal azután jelentkeznek,hogy nem jött meg. De az sem olyasmi,hogy érzékeny a jobb alhasi tájékom...
Vegyél még egy tesztet,pár nap után nézd meg újra. Ha semmi,akkor nem vagy terhes,valami más miatt késik.
Nekem pl amikor elkezdtünk próbálkozni,akkor valamiért változott a ciklusom. Addig napra pontosan jött meg,utána 1-2 nappal hol előtte,hol utána. Amikor terhes lettem,kb 3-5 napja késett már,másodpercek alatt majd kiverte a szemem a második csík,úgy előugrott.
Sok sikert,remélem hamar összejön a baba :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!