Terhességem alatt csak zuhanyoztam,de most nagyon fájnak az izmaim,a gerincem.
Találtam egy eredei Welnesss olajat,azt kell a fürdövizbe önteni(mentolos)
Merjem kiprobálni,vagy maradjak a zuhanyzásnál?
2008. nov. 18. 17:34
1/8 anonim válasza:
Szia!
A neten utána tudsz nézni,melyik illóolajat nem lehet használni kismamaként.Maga az egyszeri és nem órákig tartó ülőfürdő nem lesz veszélyes,de ha a terhességed alatt bármi problémád is volt,akkor inkább ne kockáztass.
2008. nov. 18. 17:35
2/8 anonim válasza:
Szia! Én a dm-ben vettem kifejezetten kismamáknak készült fürdőolajat (dm saját márka), arra az van írva, hogy 36fokos lehet a víz!
Boldog babavárást: 35 hetes kismama
2008. nov. 18. 18:04
3/8 A kérdező kommentje:
Milyen illoolaj?
Milyen illat?
Nekem mentolos van,azt szabad ?
2008. nov. 18. 18:38
4/8 anonim válasza:
Kismamáknak a legtöbb illóolaj nem javasolt, mert beindíthatja a szülést, vérbőséget okozhat.A neten utánna tudsz nézni.
2008. nov. 18. 18:42
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi az utolso elég hatàrozott volt,igy nem fürdök...
Végül is inkàbb elkerülöm a bajt,pedig nagyon vàgyom màr egy ülöfürdöre.
De beérem a zuhanyzàssal a hàtralevö idöszakban.
2008. nov. 18. 18:51
6/8 anonim válasza:
Nyugodtan fürödj, de szerintem ne tegyél bele a vízbe az olajból.
2008. nov. 18. 19:09
7/8 anonim válasza:
21 hetes vagyok és én sürün fürdök.Nem tul meleg vizben,és nem sokáig.De ebben a hüvős időben már egyre jobban esik.Az illoolajakat nem ismerem,de a gyogynővény boltban biztos segitenek,hogy használhatod e.
2008. nov. 18. 20:11
8/8 anonim válasza:
A teshőmérsékletednek megfelelő vagy annál egy két fokkal melegebb vízben (38 C)nyugodtan fürödhetsz ha nincs kinyílva a méhszájad. Az illóolajokat - ha a terhességet megelőzően nem használtad rendszeresen - ne használd, mert alergiát is kiválthatnak vagy vérbőséget okozhatnak az alhasban. Sok kismamának kifejezetten javasolják az ülőfürdőt az ellazulás érdekében. Oldja a hát, derék fájdalmakat és a stressz is. Én veszélyeztetett terhes vagyok, de még én sem vagyok eltiltva tőle.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!