A 6. és a 8. heti uh-n teljesen máshol van a magzat. Ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
Először arra gondoltam biztos csak mert máshogy nézte, de most meg abszolút nem hagy nyugodni a gondolat, hogy ez nem ugyanaz a gyerek volt, vagyis ketten vannak. Ráadásul mindkettő mellett ott egy gyanús árnyék ahol a másik uhn a magzat van. Lehetséges hogy a 2 dokiból egyik sem vesz észre ilyet? Illetve szívhang is volt, csak feltűnt volna ha kettő dobog, ugye?
Nem mintha nem örülnék a 2nek is, csak jó lenne tudni. Legközelebb január végefelé megyek csak.
2019. dec. 16. 20:06
1/10 anonim válasza:
Hat en nem tudom neked milyen szemed van, de 6-8 hetes uh-kon orultem, ha tudom hol a gyerek. Azert jo esellyel a doki latta volna, ha ikrek.
2/10 anonim válasza:
8hetesen már egyértelműen látható volt h ketten vannak.
De miből gondolod h "máshol van"?
3/10 A kérdező kommentje:
Az egyik uhn az egyik oldalon van, a másikon meg a másikon... Elég fura. Majd megmutatom a védőnőnek is.
2019. dec. 16. 20:39
4/10 anonim válasza:
A petezsák is tök másképp néz ki meg a méhed is, az embrióról nem is beszélve, rengeteget változik a terhesség a korai hetek alatt, nem is értem, hogy lehet egy 6. meg egy 8. heti uh-t összehasonlítani? Nekem annyira különbözik a két kép, hogy ha nem tudnám, hogy mindkettő az én terhességemről készült, simán elhinném, hogy két tök más nő belseje van rajtuk :D
5/10 anonim válasza:
Eleve a 6. héten még csak szikhólyag van (előző voltam)
6/10 anonim válasza:
Nekem 5+6 napon már szívpulzálás is volt. Nem csak szikhólyag.
8/10 anonim válasza:
6-os: oké, de azt gondolom Te is meg tudod erősíteni, h akármi is volt a 6. héten, a 8. hétre minden teljesen másképp néz ki. (4-es és 5-ös voltam)
9/10 anonim válasza:
6 hetesen olyan volt mint egy babszem... 8 hetesen meg mint egy Teddy maci. :)
Sztem már latnák ha ketten lennének.
10/10 A kérdező kommentje:
Igen, a hathetesen csak egy fekete folt volt, benne valami apró maszattal, most pedig olyan mint egy bogyó, és ver a kis szíve :) A fura mondom csak az hogy a petezsák a jobb oldalon van, még a mostani "bogyóka" a balon... És egyik doki sem vitte túlzásba a vizsgálatot, 1-2 perc volt, pedig a szívét szivesen hallgattam volna még.
2019. dec. 17. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!