Törvényszerű, hogy megmarad a terhesség nyoma a testen?
Az elso ket gyereket viszonylag fiatalon szultem (24 es 25 evesen), ott annyi nyoma maradt a szuleseknek, hogy a cicim kb eltunt (amugy sem volt nagy, de a B-bol AA lett, kesobb ezt plasztikaztattam).
A harmadik gyereket joval kesobb szultem, a hasamon a bor nem huzodott mar ugy vissza, mint az elso ket gyerek utan. Konkretan pocakom nem maradt, amugy is vekony vagyok, de lazabb a bor, mint volt.
Mondjuk csodat nem is vartam, jo, hpgy ennyivel megusztam, mert amugy is mas a bor 20 evesen, mint 40 evesen es ettol nyilvan csak rosszabb lesz evrol evre. Ez van. :D
5-os vagyok.
Fiatal korom ota rendszeresen sportolok, futok es alapban napi szinten aktiv vagyok (gyalog jarok ahova csak lehet, a napi 6-10 km-t legyaloglom, kirandulunk, stb).
Nyilvan ez azert nem hatrany.
Enni viszont szeretek, de nagyon es nem szoktam megvonni magamtol amit megkivanok, szulesek utan sem dietaztam .
Nem tettem érte semmit, viszont az tény, hogy én 150 kgval estem teherbe, szóval Nekem alapból striás volt a hasam. Azóta lefogytam 90 kgra, és még hátra van harminc, így könnyű jobban kinézni, mint terhesség előtt.
3as vagyok
Nekem a hasam szépen visszahúzodott, nem is lett csíkos. Szerencsés vagyok, más nyoma sincs a szülésnek rajtam, az arcbőröm pl. szebb lett mint terhesség előtt volt. Még szoptatok, úgyhogy nem tudom, az mit fog okozni hosszútávon:)
Aktív vagyok (hosszú kutyasétáltatások, kirándulások, néha jóga otthon), egészségesen táplálkozom, de sosem diétáztam és nem járok edzeni. Szerintem nálam genetika, anyukám hasonlóan szerencsés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!