Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem kívánom a húst. Néha...

Nem kívánom a húst. Néha eszem halat, kb. hetente 3-4-szer. Tejet viszont iszom, kb. fél litert naponta. Kellene még valamit ennem a hús kevés mennyisége miatt?

Figyelt kérdés
2007. dec. 11. 09:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én azt vallom, hogy mindenki csak azt egye amit kíván. Lehet hogy a te szervezetednek most erre van szüksége.Én nem aggódnék
2007. dec. 11. 09:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A húst a fehérje miatt kell enni, ha azt mással pótolod (tejtermékek, cukkini, bab, szója), akkor elég tápanyag jut a babának is. Jó babavárást!
2007. dec. 11. 10:33
 3/7 anonim ***** válasza:
12%
A hús tele van méreggel, örülj, hogy nem kívánod. Én meg alig ettem és az első 3 hónapban azt kívántam. Úgy voltam vele, hogy az kell a szervezetnek amit kíván.
2007. dec. 11. 11:29
 4/7 anonim ***** válasza:
71%

A mérgezett hús esetén csak nevetni tudok:):):)

Én sem kívánom nagyon a húst,inkább egy kis hal,meg ezek a rakott holmik,amikben ugye darálthús van.Én is elkezdtem tejet inni,pedig nem szeretem.

Ne aggódj, majd megváltozik.Semmi bajod nem lesz,ha néhány napig nem eszel húst.Ha meg veszel,akkor arra figyelj oda,h olyan hentesnél,akinek mindig friss az áruja,mert egy félig romlott holmi tönkretehet titeket.Ugyan ez vonatkozik a vegyszeres gyümölcsre,zöldségre.

(Az ilyen multi gazdaságos dolgokat meg felejtsd el.Hagyatkozz az orrodra,érzékenebb a szaglásod mióta terhes vagy.A múltkor kiszagoltam,h vegyszeres a szilva...)

Jó babavárást!

2007. dec. 11. 13:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, semmi baj nem lesz. Azt egyél, amit kívánsz, a szervezeted tudja mire van szükséged!

Eszel sok halat-bár minden ember ennyit enne- és a tej is jó nagyon. Ehetsz még joghurotkat is.

Én egyik nap sósat eszek , másik nap az édesért veszek meg...

2007. dec. 11. 16:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha naponta megiszol kb. fél liter tejet és hetente 3-4-szer halat eszel, az szinte ideálisnak mondható. A hal a lehető legegészségesebb húsféle, a tengeri halban pl. olyan anyagok vannak, amelyek hasznosak a pici agy fejlődéséhez. :)
2007. dec. 11. 18:21
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
Én nem tudom, honnan veszik sokan, hogy a terhesség alatt minél több halat meg tejet kell fogyasztani..? Mindkettőt kell, de csak mértékkel. A placentán nem csak a mérgek jutnak át, hanem a táplálékok molekulái is. A sok tej (a napi fél liter már több, mint az ideális) laktózallergiát okozhat a babánál, mint ahogy a csecsemőtápszerek sem tehéntejből vannak- nem véletlenül. A tengeri halaknak pedig igen magas lehet a nehézfém-tartalmuk, így azok sem a legmegfelelőbbek terhesség alatt. Ebből az ajánlott mennyiség heti egy, maximum kétszeri adag. Tejfélékből inkább a feldolgozott tejtermékek (túró, sajt, kefír...), halból pedig a kis zsírtartalmú édesvízi, főként tavi halak a legjobbak.
2007. dec. 12. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!