Naponta 2-szer 40ml-t tudok fejni a mellemből. Szerintetek fokozható még a tejcsim mennyisége? Szeretném újra kizárólag szoptatni a 3 hónapos babámat, mint az első hetekben. Lehetséges?
Állítólag még évek múltán is visszaállítható.
A mód: gyakori mellretétel és fejés. (Úgy legalább 2-3 óránként, de volt hogy óránként tettem.)
Szia!
Igen, sikerülhet. Én az elmúlt pár hétben csak max 20ml tejet tudtam kifejni mindkét mellemből összesen. Hát elég rendesen el voltam keseredve :-( Aztán helyre tettem az önbizalmamat, mindig azt mondogattam magamnak, hogy sikerülni fog, meg fogom csinálni! Elkezdtem szedni az Urtica urens 5ch-t (napi 3-4szer 5 golyó) és napközben másfél óránként fejtem a tejet, még akkor is, amikor 5 perc alatt csak 2 csepp jött ki. Ez mellé napi minimum 4liter vizet iszok. És 1 hét alatt meglett az eredménye! Mostmár rendeződött a tej mennyisége, egy evésre akár 100-150ml is szokott lenni.
Szóval ne add fel, hidd el sikerülni fog!
Sok sikert kívánok!
Első vagyok.
Előző jól írta.
Homeos bogyó, Laktoherb vagy más szoptatóstea vagy 3-4 liter folyadék, sok fehérje, egészséges táplálkozás kell. Éhes sose legyél.
A fejés jó módszer, amíg be nem áll a mennyiség, legalább két-három óránként. Éjjel is egy-két alkalommal érdemes, mert pihentebb vagy (elvileg) és termelődik. Egy fejés legalább 5 perc legyen, de ha 10 még jobb. Mikor már sok jön, fél óráig is fejheted és tedd mellre. Tudom nagyon fárasztó dolog, nekem is 3 hét volt, mire beállt a mennyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!