Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Amikor a babátok átaludta az...

Amikor a babátok átaludta az éjszakát nektek is csökkent a tej mennyisége? Egy hete van ez, az első napokban reggelre nagyon be volt durranva a mellem, majd a tegnap meg ma csak mint nappal - viszont mintha nappal is kevesebb lenne a tejem

Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 08:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
igen a szervezet atall arra, h nem kell ejszaka tej. de nekem ettol meg elleg a tejem, csak nem folyik allandoan.
2009. máj. 20. 09:42
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Egy idő után átáll a szervezeted hogy éjszaka nem kell annyit termelni mint eddíg. Nekem is pár nap után így volt. Én is úgy éreztem mintha nagyon kevés lenne nappal. Ez a normális,mert ilyenkor áll be a kereslet-kínálat és nem feszülnek,nem akarnak szét durranni a mellek. Ha úgy látod éhes a baba,mindíg tedd mellre, így beáll a nappali "gyorsabb" utántermelés. A szervezeted tudni fogja a dolgát,neked csak rásegíteni kell azzal hogy jelzed az igényt...
2009. máj. 20. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!