Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet választani hogy normál...

Lehet választani hogy normál hüvelyi úton szüljön a nő vagy császárral?

Figyelt kérdés

21+1 hetes kismama vagyok és nagyon foglalkoztat a kérdés mivel úgy mondott fizikai nyomás ér pl erőlködöm stb. Alig kapok levegőt úgy mond légszomj kezd kínozni amit magas pulzus követ majd szédülök az ájulásig

Jövő héten megyek a dokihoz addig picit gondoltam hátha tudja valaki

2019. dec. 10. 12:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%
Ha ilyen bajod van akkor neked teljesen mind1. A császár utána fáj borzalmasan.
2019. dec. 10. 13:24
 12/15 anonim ***** válasza:
19%
Nekem is van fogadott orvosom,csaszar volt az elso 6 eve,megse akar prog.csaszarozni,hiaba szeretnem. Azt mondja megprobaljuk siman,aztan meglatjuk. En mutet parti vagyok,gyereknek mindenkeppen biztonsagosabb. Es en is ep maradok lent....
2019. dec. 10. 13:32
 13/15 anonim ***** válasza:
81%
Senki nem lesz asthmás a szüléstől, ez inkább nekem kisebb fajta pánikrohamnak tűnik, vagy csak mezeileg túlpörgeted magad. Írhatsz még ezer okot, felsorolhatod mi minden bajod vélt vagy valós bajod van, de ha nincsen fogadott dokid, orvosi indikáció nélkül nem fognak megcsászározni és ez amit írtál, nem az. Ha császárt szeretnél, keress olyan dokit, akiről biztosan tudni, hogy kérésre megcsászároz, vannak ugyanis olyanok, akik pénzért sem hajlandóak erre. Sok helyütt választható, Magyarországon speciel nem, ha ezt szeretnéd, fizesd meg az árát, mert a két szép szemedért az ügyeletes orvos nem fog betolni a műtőbe csak azért, mert közlöd, hogy szédülsz és kapkodod a levegőt, maximum felszólít, hogy lélegezz mélyeket.
2019. dec. 10. 14:21
 14/15 anonim ***** válasza:
24%

12-es miert nem keresel mast? En nem engednem hogy ram kenyszeritsenek valamit amit nem szeretnek hacsak nem arrol van szo, hogy a baba miatt muszaj.

Keress masik dokit, lesz aki megcsaszaroz. Foleg hogy az elso is az volt.

Tok megertelek. Ha egy helyen mar amugy is felvagtak, a franc akarja hogy meg egy helyen fel legyek.

Mondjuk en termeszetes szulesre keszulok, de nem ertek egyet azzal, hogy a dokik dontsenek. Mondom, kiveve ha a gyerek elete a tet. Vagy az anyae.

2019. dec. 10. 19:38
 15/15 anonim ***** válasza:
74%
12-,es vagyok,ilyenkor mar nem vallal mas ugyse,38 hetes vagyok,majd megprobalom "kisirni" valahogy. Foleg h nem tagultam semmit az elsonel,sztem most sem fogok,nem szeretnem ha belehajszolna barmibe is,amit nem akarok...
2019. dec. 11. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!