Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akikinek nagyon rossz a...

Akikinek nagyon rossz a szeme, miért nem szülhetnek normál úton csak császárral?

Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 07:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert nagy a retina leválásának kockázata (5 dioptria fölött).
2012. júl. 26. 07:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Az erőlködés miatt. Nekem se fogják engedni (-7,5 dioptriás a szemem).
2012. júl. 26. 09:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Nekem távolra kell a szemüveg, a jobb 4,5-es a bal 7,0-es.

Volt már egy szülésem,akkor nem is mondták,hogy menjek szakorvosi véleményért.

Most 36hetes vagyok. Ha most azt mondják,hogy császárral kell szülnöm,akkor mi lesz a teendőm ezek után? Vagy majd a védőnő mondja mit kell tenni?

Mondjuk nekem azt mondták 10dioptria felett szükséges a császár.

2012. júl. 26. 11:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja és első szülésem hüvelyi volt és nem volt probléma.
2012. júl. 26. 11:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem -4es a szemem és azt mondta a szemész akihez járok hogy a szemfenék állapotától függ, de csinál kedden egy pupillatágítást mert hogy ez jó valamiért, és felkészíti a szememet az erőlködèsre. Szerintem ne a védőnőt vagy nőgyógyászt kérdezd meg mert nem ez a szakterületük. Amúgy régen érdekes nem volt ez annyira túlaggódva, mégsem hallottam egy sztorit se hogy valaki megvakult volna szülés közben... De jobb az elővigyázatosság :-) 31hkm
2012. júl. 26. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!