Lehet választani hogy normál hüvelyi úton szüljön a nő vagy császárral?
21+1 hetes kismama vagyok és nagyon foglalkoztat a kérdés mivel úgy mondott fizikai nyomás ér pl erőlködöm stb. Alig kapok levegőt úgy mond légszomj kezd kínozni amit magas pulzus követ majd szédülök az ájulásig
Jövő héten megyek a dokihoz addig picit gondoltam hátha tudja valaki
Szia! Nálam is hasonló a helyzet, ha valami nagyon fáj, akkor elsötétül minden és elájulok. Beszéltem a nőgyógyászommal, szülésznővel erről. Azt mondták, volt már ilyenre pèlda, de gondot nem okoz, max kikapcsolsz arra a fél percre. Csak pislogtam nagyokat 😁
Plusz javasolták, hogy kérjek fájdalomcsillapítást, nem kell azonnal az eda-val kezdeni, de az is opció
6 hete szúltem,kegyetlenül fájt, majd meghaltam, de a 30 óra alatt csak egyszer voltam az àjulás szélén. Akkor pozíciót váltottam, és nem ájultam el.
Több mindent kibírunk, mint azt hisszük!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Pluszban tegnap a bal oldalam annyira fájt hogy borzalom ha háton feküdtem ha bal oldalt feküdtem ha valamit megemeltem ha lehajoltam nem kaptam levegőt fuladtam borzalmasan ! Ez mi okozhata !
Édesanyám még pluszban rám hozta a frászt azzal hogy még a végén nálam is ki alakul terhesség alatt az asztma mert nővéreknek is ki alakult
Lehetséges ez! ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!