Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet választani hogy normál...

Lehet választani hogy normál hüvelyi úton szüljön a nő vagy császárral?

Figyelt kérdés

21+1 hetes kismama vagyok és nagyon foglalkoztat a kérdés mivel úgy mondott fizikai nyomás ér pl erőlködöm stb. Alig kapok levegőt úgy mond légszomj kezd kínozni amit magas pulzus követ majd szédülök az ájulásig

Jövő héten megyek a dokihoz addig picit gondoltam hátha tudja valaki

2019. dec. 10. 12:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Fogadott orvosok már sokszor maguktól felajánlják a választást. Fogadott orvos nélkül azonban nem nagyon szokták a kérdést feltenni.
2019. dec. 10. 12:18
 2/15 anonim ***** válasza:
80%
Elvileg papíron nem. Gyakorlatilag már étlap van. Ki-mit kér, mennyit, mikor, és az "orvosok" megteszik, elég vastag a boríték már.
2019. dec. 10. 12:20
 3/15 anonim ***** válasza:
84%

Szia! Nálam is hasonló a helyzet, ha valami nagyon fáj, akkor elsötétül minden és elájulok. Beszéltem a nőgyógyászommal, szülésznővel erről. Azt mondták, volt már ilyenre pèlda, de gondot nem okoz, max kikapcsolsz arra a fél percre. Csak pislogtam nagyokat 😁

Plusz javasolták, hogy kérjek fájdalomcsillapítást, nem kell azonnal az eda-val kezdeni, de az is opció

6 hete szúltem,kegyetlenül fájt, majd meghaltam, de a 30 óra alatt csak egyszer voltam az àjulás szélén. Akkor pozíciót váltottam, és nem ájultam el.

Több mindent kibírunk, mint azt hisszük!

2019. dec. 10. 12:24
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Nekem van fogadott orvosom és nincs választásom. Pedig az első császár volt.
2019. dec. 10. 12:31
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
Akkor neked orvosod van, nem bábod. Ez legalább jó.
2019. dec. 10. 12:35
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Pluszban tegnap a bal oldalam annyira fájt hogy borzalom ha háton feküdtem ha bal oldalt feküdtem ha valamit megemeltem ha lehajoltam nem kaptam levegőt fuladtam borzalmasan ! Ez mi okozhata !

Édesanyám még pluszban rám hozta a frászt azzal hogy még a végén nálam is ki alakul terhesség alatt az asztma mert nővéreknek is ki alakult

Lehetséges ez! ?

2019. dec. 10. 12:38
 7/15 anonim ***** válasza:
21%
Nem
2019. dec. 10. 12:39
 8/15 A kérdező kommentje:
*nővéremnek
2019. dec. 10. 12:39
 9/15 anonim ***** válasza:
62%
Tőlem nem kérdezte meg az orvosom, hogy mit szeretnék, pedig perkaltam rendesen.Termeszetes szülésre készültünk, ő főleg,de aztán faros lett a csajom,így a 40 hétig várva hátha befordul császár lett.Mert faros szülést a környéken senki se vállal.
2019. dec. 10. 13:10
 10/15 anonim ***** válasza:
83%
A babának, ha nincs valami nehezítő körülmény, sokkal jobb, ha természetes úton születik. Emiatt normál esetben nincs választás.
2019. dec. 10. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!