Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nem megyek el terhesség...

Ha nem megyek el terhesség alatt egy vérvételre sem akkor mit csinálhatnak neki?

Figyelt kérdés
Ha nem mennék el egyetlen vérvételre sem a terhesség alatt mit tehetnének neki? 3-4 kötelező de én rettegek a tűtől. Nem nagyon tehetnek semmit ha nem megyel el?

2019. dec. 9. 00:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Én végig vérhígítót szúrtam, mert mindketten meghalhattunk volna, ha kapok egy jó kis trombózist. Ennyire nem játék a vérvételek kihagyása. Semmi tünete nem volt, hogy ennyire nagy baj van, időben elcsíptük (hála a szűréseknek). Minden nap magamnak kellett beadni.
2019. dec. 9. 09:24
 12/24 anonim ***** válasza:
89%
Én is rettegek a tűtől, vérvétel után mindig rosszul leszek, lever a víz, nem kapok levegőt, szédülök, sokkot kapok, rámjön a sírós pánik, stb, de ha egyszer terhes leszek, kétlem, hogy ez lesz a legkellemetlenebb és legfájdalmasabb dolog. Még én is azt mondom, hogy túl lehet élni, pedig szerintem nálam nem sok rosszabb eset van. Még így, hogy nem vagyok terhes, idén 5 vérvételen voltam, mert kellett és kész. Erőltesd meg magad, túl fogod élni.
2019. dec. 9. 09:50
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is szurkáltam vérhígítót, az első gyereknél császár után trombózisom lett, így másfél évig napi kétszer, a másodiknál "csak" terhesen és utána mág 12 hétig kellett egyszer naponta. Előtte már egy-két órával mintha a cápa cípű film zenéjét hallottam volna magamban, és a kb. mindig 10-20 percig is tartott az egész, ami egyébként fél perc se lett volna, annyira rettegtem, hogy elrontom - attól is beadjam és "elszúrom", attól is, hogy meghalok, ha nem - de hát muszáj volt. Egyszer olvastam, hogy "a bátorság nem a félelem hiánya" - a babádért (meg magadért) mostantól több olyasmit kell majd átélned, amit utálni fogsz és simán lehet, hogy századszorra sem fogsz kevésbé félni, de bátrabb lehetsz :)
2019. dec. 9. 09:51
 14/24 anonim ***** válasza:
89%
Támogatást nem fogsz kapni és kockáztatod a gyereked egészségét. Pl egy ki nem derült terhességi cukorbetegség elég sok mindent rejt magában: koraszülés, oxigénhiány, toxémia magasabb kockázata stb. És ez csak egy amit néznek.
2019. dec. 9. 10:12
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
13-as,ugyan így adtam be. Elég volt ha megláttam a dobozt és elkeztem remegni, izzadni, hogy már megint "itt az idő". Szinte mantráztam magamban, hogy a kislányunk érdeke, muszáj beszúrni, hogy ne legyen baja, a kislány érdeke, muszáj beszúrni... 20 percet szerintem én is elhúztam ezt. Nem szerettem a tűt, azt meg pláne, hogy magamba kell szúrni, nem fordulhatok el, mert akkor lehet rosszul csinálom.
2019. dec. 9. 10:15
 16/24 anonim ***** válasza:
86%

Mit szólsz majd amikor cukorterhelésnél rossz lesz az eredmény és elküldenek cukorprofilra, amikor is 1 nap 6x vesznek vért 😅

Magadnak és a gyereknek is árthatsz ha nem mész el, ennyire gyerek ne legyél

2019. dec. 9. 11:14
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem viccből vannak a laborok. Van akinek végig kell szúrnia magát, mint ahogy nekem is. Ha nem tenném, legrosszabb esetben belehalunk.

Szóval húzz el arra a 3-4 kötelező laborra. Ha szerencsés vagy, ennyivel megúszod.. Persze azt csinálsz amit akarsz..

2019. dec. 9. 20:38
 18/24 A kérdező kommentje:
Koszonlm szepen a valaszokat☺️ Meg nem vagyok terhes csak tervezem. Nalam nagyon figyelmetlenek szoktak lenni az orvosok es szetszurkalnak ezert se szeretem es felek tole nagyon
2019. dec. 9. 23:28
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szokták szétszurkálni, ha nem találnak vénát. Nekem is ez volt, de mióta figyelek rá, hogy a váróban még megigyak egy fél literes vizet, azóta flottul megy mindenkinek elsőre.
2019. dec. 10. 03:37
 20/24 Sssaszem ***** válasza:
27%
Ha ennyire félsz a terhességi macerától akkor jobb, ha nem esel teherbe. Akkor csinálhatnál annyi mindent a gyerek szülésen kívül. Nézd én speciel boldog vagyok, amiért eü okokból nem hordhatok ki és szülhetek meg egy gyereket. Örülök, hogy így alakult az életem, hogy korán születtem. Legalább nem nekem kell ott nyafognom, hogy jaj minek kell szülnünk, miért nem jobb fiúnak lenni. Speciel én inkább lovagolgatok a szülés helyett.
2019. dec. 10. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!