Volt más is így? 167cm és 50 kg voltam a terhességem elején. A 24. hétben járok és eddig 13 kg-ot híztam. Mindenki riogat, hogy túl sok lesz a végére és nem tudom majd leadni. Nem érzem túl soknak, de kezdek félni, hogy talán mégis az.
Szia!
168 cm vagyok.
1.baba:61kg - szülés 78kg. 4.napon otthon:63kg, baba 5/6 hónapos korában:55kg voltam.
2.baba:53kg - szülés 68 kg. 4 hónapos babánál a súlyom 53kg.
3.baba:55kg - most(37h)68kg.
A terheléses vércukrom határérték lett (70!)voltam akkor.
Cukrot úgy-ahogy kiiktattam + több zöldség, mint szénhidrát, fogytam 2kg-t, 1 hónapja nem híztam. A baba így is fejlődik.
Egyébként teljesen alkati kérdés, én 1 pillanatig sem fogyóztam egyik gyerkőcnél sem, csak sokat rohangáltam.
Két barátnőm még most is küzd a terhességi kilóival, pedig már több éve szültek.
Egyébként, én azt sem bánnám, ha bálna maradnék, mert utáltam, amikor csontkollekció voltam pár hónappal a szülések után.
Viszont a magasabb cukorérték a túl hirtelen hízástól alakult ki.
Vajon a táblázat szerint, ha alultáplált vagyok, miért van mégis nagyobb babám az átlagnál már a 30.héten? nem az anyuka zsirpárnáit kell növelni...nem azzal teszek meg mindent a babám egészségéért, hogy ha kell, ha nem,hülyére zabálom magam, mert terhes vagyok.
Ez pedig az én véleményem. Mindenki saját maga tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!