Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak hogy ne legyek...

Mit csináljak hogy ne legyek ilyen álmos egesznap? Nekem muszáj meg dolgoznom ameddig nem találnak valakit a helyemre

Figyelt kérdés

Én ott fontos vagyok. Nem tehetem meg hogy csak úgy nem megyek, nem akarok nekik rosszat

Én egesznap nagyon álmos vagyok reggel alig bírok kikelni az ágyból.

Kávét nem szeretem nem bírom meginni, energia italt meg ugye nem szabad..

14 hetes vagyok

2019. dec. 7. 18:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Munka és pihenés között arany középutat kell találni valahogy. Én sokat dolgoztam, menős, autóban ülős és állómunkát végeztem / végzek egyben. Nagyon fájt a derekam és a keresztcsontom, a csípőm az állástól, ezért csökkentették a munkámat, de azért még akad tennivalóm. Most tartok félidőnél, de itthon meg megbolondulok a semmittevésben. Hiányzik a menés. Szóval munka - pihenés, pihenés - munka. Egyik ne menjen a másik rovására. Valahogy ezt próbáld megtalálni. :)
2019. dec. 8. 14:43
 22/25 anonim ***** válasza:
66%
Azert az megvan ugye hogy terhesen nem is dolgozhatsz 12 oras munkarendben? Nem kell a munka hosenek lenni a gyerek rovasara. Kerdezo nekem az elso trimeszterben nem volt ilyen gondom. Most a 3-ban annal inkabb. Mivel munkaszerzodesekkel, berekkel, bonuszokkal, kulfoldi nagyfonokok fele riportalassal, budget tervezessel stb. dolgozom szoltam a fonokomnek hogy ez nem lesz jo, mert elobb-utobb valamit nagyon el fogok cseszni. Szoval ezeket a feladatokat szepen elkezdtuk szetosztani a tobbiek kozott en meg adom at a feladatokat, de az, hogy a szamok jok legyenek mar az atvevo felelossege, hogy atszamolja oket. Hal Isten igy se volt eddig semmiben nagy hiba. De en mar inkabb csak oket segitem. Es olyan dolgokat csinalok, amiken nem mulik senki feje vagy elete.
2019. dec. 8. 14:55
 23/25 anonim ***** válasza:
46%
Előző: az ugye megvan, hogy nem mindenki él meg egy keresetből és ameddig csak lehet kell mindkét fél fizetése ameddig csak lehet így igenis van, aki 12 órát dolgozik terhesen is...
2019. dec. 11. 21:58
 24/25 anonim ***** válasza:
46%
Ettol ez meg nem torvenyes.
2019. dec. 11. 22:16
 25/25 anonim ***** válasza:
De igen, törvényes. Annyi a megszorítás, hogy éjszakázni nem lehet.
2019. dec. 15. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!